Χρήστος Φερεντίνος: «Τα τηλεπαιχνίδια αποτελούν πιο φτηνή λύση για τα κανάλια»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Τα τηλεπαιχνίδια αποτελούν πιο φτηνή λύση για τα κανάλια»

Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει για δεύτερη συνεχή σεζόν «deal» µε την επιτυχία, στον Alpha, μιλάει για τον ανταγωνισμό και την... γυναικοκρατία που επικρατεί φέτος τηλεοπτικά στην παρουσίαση παιχνιδιών και μιλάει για τον λόγο που η ελληνική τηλεόραση έχει κατακλυστεί πλέον από τηλεπαιχνίδια.

Φέτος η τηλεόραση γέµισε τηλεπαιχνίδια…

∆εν έχω προλάβει να δω πολλή τηλεόραση, γιατί έχω πολλά γυρίσµατα. Από τα λίγα που έχω παρακολουθήσει ωστόσο, περίµενα να γίνει κάτι τέτοιο. Οταν κάτι πετυχαίνει, γίνεται χαµός γύρω-γύρω, είτε είναι σίριαλ, είτε ριάλιτι. Πριν από πέντε χρόνια που κάναµε εµείς την αρχή, δεν υπήρχε τίποτα. Μου αρέσει που υπάρχουν τηλεπαιχνίδια. Είναι ένα είδος ωραίας ψυχαγωγίας. Γενικότερα, η διαδραστική σχέση µε τον κόσµο και µέσα από τα παιχνίδια και µέσα από τα ριάλιτι έχει πάντα ενδιαφέρον.

Τα τηλεπαιχνίδια πάνε καλά επειδή ο κόσµος πλέον ψυχαγωγείται διαφορετικά;

Θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Θα ξαναγυρνούσαν τα τηλεπαιχνίδια και θα είχαν πάλι την ίδια επιτυχία. Περάσαµε από µια φάση που είχαµε φτάσει στον τηλεοπτικό πάτο και κυρίως σε διαφηµιστικό επίπεδο. ∆εν υπήρχε καµία επένδυση, αντίθετα υπήρχαν φόβος, αγωνία για το τι θα γίνει και άµυνα, τροµερή άµυνα, πολλές επαναλήψεις και ίσα-ίσα τα απολύτως απαραίτητα. Τα τηλεπαιχνίδια αποτελούν πιο φτηνή λύση για τα κανάλια.

Για ποιο λόγο έχουν κατακλυστεί από γυναίκες;

Ναι, όντως, µείναµε εγώ και ο Γιώργος Πολυχρονίδης (σ.σ.: γελάει)! Πέρα από την πλάκα, είναι ωραίο να βρίσκεσαι µέσα σε µια γυναικοπαρέα. Είναι απόλαυση. Παρακολουθείς µε ενδιαφέρον. Εµένα µου αρέσουν οι γυναικοπαρέες.

Θα παρουσιάζατε κάτι άλλο, ένα late night show;
Ναι, θα έκανα κάτι τέτοιο, αν και έχει παίξει πολύ και αυτό το concept τα τελευταία χρόνια, αλλά όλα βασίζονται στο πώς το κάνεις. Ενδεχοµένως, να κάνουµε και κάποια άλλη κίνηση µελλοντικά, αν και τα τηλεπαιχνίδια έχουν ακόµη ψωµί. Υπάρχει έδαφος ακόµη γι’ αυτά. Βέβαια, το «Deal» είναι µοναδική περίπτωση, είναι το αγαπηµένο µου.

Ποιο θεωρείτε ότι είναι το βασικό του πλεονέκτηµα;

Οτι το συγκεκριµένο παιχνίδι αφορά και τους παίκτες, αλλά και τους τηλεθεατές. Είναι η εναλλαγή συναισθηµάτων, το ότι βγάζει πραγµατικά συναισθήµατα, δηµιουργεί µεγάλη αγωνία. Βλέπεις ανθρώπους που πρέπει να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, βλέπεις τον χαρακτήρα των ανθρώπων και πώς επηρεάζονται από τα ποσά, πώς διαµορφώνεται ο χαρακτήρας τους στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Είναι ένα παιχνίδι που έχει πολύ πανηγύρι, γίνεται ακόµη και πάρτι ανάλογα µε την εξέλιξη, έχει συναισθήµατα. Νοµίζω πως αυτό είναι το βασικό και δεν σ’ το προσφέρουν άλλα παιχνίδια, που λειτουργούν µε άλλο µηχανισµό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved