Ο Ησαΐας Ματιάμπα μπαίνει στο... «Σόι σου»
Media

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μπαίνει στο... «Σόι σου»

Ο Ησαϊας Ματιάμπα κάνει μια guest εμφάνιση στην σειρά του Alpha, Το σόι σου και αναστατώνει την οικογένεια Τριανταφύλλου

Ο τίτλος του επεισοδίου, που σεναριακά υπογράφει ο Νίκος Μήτσας και σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, είναι «Θα σε πάρω να φύγουμε».

Η Αλεξάνδρα επιστρέφει! Η μεγάλη μέρα έφτασε και σύσσωμη η οικογένεια Τριανταφύλλου έχει ετοιμαστεί να την υποδεχτεί. Ολα είναι υπέροχα, η... ξενιτεμένη, πανευτυχής, περιγράφει λεπτομέρειες από το ταξίδι της, σύντομα όμως θα φανεί ότι υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που δεν αποκαλύπτει. Κι αυτή η λεπτομέρεια έχει όνομα: Τσινεντού (Ησαΐας Ματιάμπα)!

Ο νεαρός από τη Νιγηρία χτυπά το κουδούνι της και της λέει ότι εγκατέλειψε τη χώρα του για να ’ρθει να τη βρει! Η αμηχανία και των δύο φέρνει πανικό, ο πανικός φέρνει δικαιολογίες και έτσι ο Τσινεντού συστήνεται στον Μενέλαο ως κηπουρός για το σπίτι. Θα καταφέρει, άραγε, η Αλεξάνδρα να μην καταλάβουν τίποτα ο Μενέλαος και τα παιδιά ή το συνεχές φλερτ του Τσινεντού δεν θα μείνει για πολύ κρυφό από την οικογένεια; Το ερώτημα θα συνεχίσει να μας... βασανίζει έως την Παρασκευή, αφού οι ηθοποιοί θέλουν να κρατήσουν το κοινό σε αγωνία.

Ο Παύλος Ορκόπουλος μίλησε στην «Espresso» και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του συγκεκριμένου επεισοδίου κράτησαν τρεις μέρες. «Ο Ησαΐας είναι εξαιρετικός σαν συνεργάτης και περάσαμε όμορφα στα γυρίσματα» τόνισε.

«Είναι μια δουλειά που την αγαπώ και αυτό φαίνεται και στην οθόνη. Εχουν γίνει καταστάσεις και γεγονότα που είναι ξεκαρδιστικά, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλα πολλά, όπως και πολλά guests. Αλλαγές και φουρτούνες θα έρθουν και στην οικογένεια Χαμπέα, καθώς το καθιερωμένο κυριακάτικο τραπέζι τους θα αναστατωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης, όταν θα εμφανιστεί η Αλίνα (Γωγώ Καρτσάνα), η πρώην του Διονύση (Σόλων Τσούνης)».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved