«Έλα στη θέση μου»: Το σατανικό σχέδιο και η απαγωγή
Media

«Έλα στη θέση μου»: Το σατανικό σχέδιο και η απαγωγή

Το σατανικό σχέδιο στο Έλα στη θέση μου θα φέρει ανατροπές. 

Νέες περιπέτειες αναμένεται να συγκλονίσουν τις ζωές των ηρώων της κωμικής σειράς του Alpha «Έλα στη Θέση μου».

Ο Βλάσης βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο, προκειμένου να πάρει πίσω όσα του ανήκουν, και με τη βοήθεια της Αιμιλίας στήνει παγίδα στη Φαίη. Την ίδια στιγμή, η Μιράντα και ο Λεωνίδας ζουν τις τελευταίες τους στιγμές ως ζευγάρι. Ύστερα από τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε ο Βλάσης στα χέρια της Μένης Σουλτς, επιστρέφει στο σπίτι του και, μαζί με τη μητέρα του, την Αιμιλία, προσπαθεί να σκεφτεί έναν έξυπνο τρόπο προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα που άρπαξε η Φαίη από τη θυρίδα του Πανικού στην Ελβετία και τα οποία δικαιωματικά ανήκουν στην οικογένεια Σοφοκλέους. Τότε του έρχεται μια φαεινή ιδέα!

Ο Βλάσης σκαρφίζεται ένα σατανικό σχέδιο απαγωγής, προκειμένου να παγιδεύσουν την εν διαστάσει σύζυγο του και να την αναγκάσουν να δώσει τα χρήματα. Ποιο είναι, όμως, το πρόσωπο που πρόκειται να απαγάγουν; Η απάντηση είναι ο ίδιος του ο, εαυτός!

Σύμφωνα με το Mytv, πρόκειται, δηλαδή, για μια υποτιθέμενη απαγωγή, που θα τρομοκρατήσει τη Φαίη. Μάλιστα, προκειμένου να μπορέσει να παγιδέψει το μοντέλο, ζητάει βοήθεια από την ξαδέλφη του, τη Σύλβια, η οποία, βέβαια, συνεχίζει να «ζει» στον δικό της κόσμο, ετοιμάζοντας μια ρομαντική πρόταση γάμου για τον αγαπημένο της Μάκη Ζούβα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved