Ορφέας Αυγουστίδης: «Κανένας ρόλος δεν μου φαίνεται κόντρα»
Media

Ορφέας Αυγουστίδης: «Κανένας ρόλος δεν μου φαίνεται κόντρα»

Ποιος είναι ο Πέτρος που ενσαρκώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης στη σειρά Κόκκινο νυφικό που πρωταγωνιστεί;

«Ο Πέτρος σας συστήνεται ως ο σύντροφος της Λούση (Κωνσταντίνο Μιχαήλ), της μητέρας του Όμηρου»

Ο ρόλος του θα σταματήσει εκεί; «Θα βοηθήσει και στο παιχνίδι της έρευνας ενώ θα γίνει γνωστό το γεγονός ότι ο Πέτρος ήταν κολλητός του Όμηρου. Όμως, επειδή δεν ήθελε να διακόψει τη σχέση του με τη Λούση, σταμάτησε τη φιλία του με τον Όμηρο»

Κόντρα ρόλος; «Κανένας ρόλος δεν μου φαίνεται κόντρα, καθώς όσο ακραίος και να είναι, τον ερμηνεύω μέσα από ένα δικό μου πρίσμα. Άρα, αυτή η έκφραση είναι για το κοινό, που πολλές φορές μας βλέπει να υποδυόμαστε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει πλάσει στο μυαλό του. Δεν είναι κόντρα κάτι που χρησιμοποιούμε με τη φωνή μας ή το βλέμμα μας», λέει στο 7 μέρες tv και καταλήγει μιλώντας για το πώς του φαίνεται το τηλεοπτικό τοπίο.

«Εδώ και πολλά χρόνια δεν βλέπω τηλεόραση. Τη χρησιμοποιώ ως εργαλείο για να δω ταινίες. Δεν την ανοίγω ούτε για να σπάσω τη σιωπή ή την ώρα του φαγητού. Παρά ταύτα, αν κάποιος μου πει ότι πρέπει να δω κάτι συγκεκριμένο, θα το κάνω. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ακούω ανθρώπους που σέβομαι την αισθητική τους. Ωστόσο, ζω μέσα από τη δουλειά μου στο θέατρο, που σημαίνει πως πρέπει κάθε σεζόν να κάνω δυο ή τρεις παραστάσεις. Άρα, τις τέσσερις ώρες που είμαι σπίτι ξύπνιος δεν την επιλέγω. Σε ό,τι αφορά στο άνοιγμα που λέτε, σαφώς είναι θετικό και πρέπει στο χώρο να μπαίνουν νέοι άνθρωποι, αλλά να ξέρετε πως αυτό είναι ρίσκο για εκείνους. Αν η δουλειά τους δεν πάει καλά, δεν ξέρουν αν θα εργαστούν την επόμενη σεζόν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved