«Γνώρισα τον σύζυγό µου όταν στα 18 µου περπατούσα στη Θεσσαλονίκη και µε «πάτησε» µε το αυτοκίνητο»
Media

«Γνώρισα τον σύζυγό µου όταν στα 18 µου περπατούσα στη Θεσσαλονίκη και µε «πάτησε» µε το αυτοκίνητο»

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου έχει μυστικό για την επιτυχία του γάμου της; Η δημοσιογράφος μιλάει για την οικογένειά της και κυρίως τα δύο αγόρια της που πλέον διανύουν την περίοδο της εφηβείας τους... 

Τελικά, ποιο είναι το µυστικό ενός µακροχρόνιου γάµου;

Μακάρι να υπήρχε µυστικό, γιατί δηµοσιογράφοι είµαστε, ρεπόρτερ µε πηγές, οπότε όλο και κάτι θα µαθαίναµε. ∆εν ξέρω το µυστικό να σας το πω. Αλλωστε, δεν πιστεύω στις συµβουλές, γι’ αυτό και δεν δίνω ποτέ. Μπορώ να πω µόνο τι έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια. Γνώρισα τον σύζυγό µου όταν στα 18 µου περπατούσα στην πατρίδα µου, τη Θεσσαλονίκη, και µε «πάτησε» µε το αυτοκίνητο. Κυριολεκτικό και µεταφορικό… crash on you. Κάθε µέρα απαιτεί αγάπη, σεβασµό, ωραία τρέλα και κοινά όνειρα.

Πώς είστε µε την οικογένειά σας; Η καθηµερινή µαµά που θα µαγειρέψει και θα πάει τα παιδιά σχολείο;

Κάνω κάθε µέρα στον εαυτό µου την ερώτηση αν είµαι καλή µαµά, 13 χρόνια τώρα. Και κάθε φορά έρχεται στο µυαλό µου η ίδια εικόνα: όταν είχαµε γυρίσει από το µαιευτήριο και ακουµπήσαµε τις καλαθούνες στο κρεβάτι. ∆εν ήξερα πώς θα ήµουν ως µαµά και τίποτα δεν έµοιαζε αρκετό, όπως δεν µοιάζει µέχρι σήµερα. Τότε σκέφτηκα µια υπόσχεση, ότι κάθε µέρα που περνάει θα τους λέω και θα τους δείχνω πόσο τους αγαπώ. Οι γιοι µου είναι πια στην εφηβεία και, όταν τους ρωτάω «σας το είπα σήµερα ότι σας αγαπώ;», µου απαντούν γελώντας «αµάν πια, κάθε µέρα τα ίδια».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved