«Έπεσε πάνω στο αµάξι µου, που αναποδογύρισε και συρόταν µε την οροφή στο αντίθετο ρεύμα»
Media

«Έπεσε πάνω στο αµάξι µου, που αναποδογύρισε και συρόταν µε την οροφή στο αντίθετο ρεύμα»

Τον εφιάλτη που έζησε σε ένα σοβαρό τροχαίο που είχε, περιγράφει γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος και anchorwoman. 

Ο λόγος για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου η οποία μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αλλά και για άλλες άγνωστες πτυχές της ζωής της...

Θα κάνατε κάποιο άλλο επάγγελµα; Γνωρίζω την αγάπη σας για τα µαθηµατικά...

Είναι µια εξίσωση που δεν έχω λύσει ακόµη!

Συγχωρείτε εύκολα;

Πλέον, ούτε εύκολα ούτε δύσκολα. ∆εν συγχωρώ. Ενώ πίστευα ότι µεγαλώνοντας κανείς συγχωρεί ολοένα και περισσότερο, σε εµένα συνέβη το αντίστροφο.

Μια όµορφη και στιλάτη γυναίκα, όπως εσείς, την τροµάζει το γήρας; Θα προχωρούσατε σε καλλωπιστικές παρεµβάσεις;

Μετά το τροχαίο που είχα, δεν σκέφτοµαι το γήρας. Εχει καταγραφεί µέσα µου πως µια µέρα έφυγα να πάω στη δουλειά και µετά από λίγα λεπτά τούµπαρα. Οδηγός παραβίασε το STOP, έπεσε πάνω στο αµάξι µου, που αναποδογύρισε, µε αποτέλεσµα να σύρεται µε την οροφή στο αντίθετο ρεύµα. Από τότε έχω εµπεδώσει ότι κάθε µέρα είναι µοναδική. Κανείς δεν εγγυάται το αύριο. Αρα, άσε να φτάσουµε ως το γήρας, καλά να είµαστε, και όλο και κάτι θα φτιάξουµε.

Το σοβαρό ατύχηµα, που σας συνέβη πριν από περίπου δύο χρόνια, σας άλλαξε;

Ως δεδοµένο κρατάω ότι στο τροχαίο έσπασαν τα γυαλιά της καθηµερινότητας που φοράµε όλοι µας. Τρέχουµε να προλάβουµε τη ζωή αντί να τη ζούµε. Κατάλαβα ότι η ζωή είναι στα απλά. Στα µικρά. Το µόνο που σκέφτοµαι από τότε είναι αν αξιοποιώ το δώρο της ζωής, αν προσφέρω και αν µπορώ να αφήσω κάτι που έχει νόηµα και ουσία. Οταν έρχεσαι αντιµέτωπος µε τον θάνατο, καταλαβαίνεις την ευθύνη που έχεις να τιµάς το δώρο της ζωής.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved