Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν πολύ σκληρό. Ήμουν ταραγμένη, ένιωθα ότι…»
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν πολύ σκληρό. Ήμουν ταραγμένη, ένιωθα ότι…»

Για τη σχέση της με τους τηλεθεατές αλλά και για το αν έχει νιώσει να χάνει την ψυχραιμία της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση σου με τους τηλεθεατές;
«Με τους τηλεθεατές μου έχουμε δημιουργήσει μια σχέση αλήθειας. Θα με δουν γελαστή, εκνευρισμένη, με πολλές απορίες, με άγχος, ακόμη και δακρυσμένη. Δεν θα τους κρύψω τίποτα. Συνήθως μετά την εκπομπή μου τηλεφωνούν και μου ζητούν να τους κάνω να γελούν περισσότερο, γιατί δεν έχουν όρεξη για περισσότερα προβλήματα. Έτσι βάζω τα δυνατά μου για να μεταδώσω αισιοδοξία. Δεν θέλω να είμαι τοξικός, μίζερος και αρνητικός άνθρωπος. Αλλά κακά τα ψέματα, το 2017 ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές για τη χώρα μου. Ετσι η ενημέρωση είχε τον πρώτο ρόλο. Αυτό που παρατηρώ, όμως, το τελευταίο διάστημα είναι ότι οι τηλεθεατές, καθώς χρήματα δεν υπάρχουν στην αγορά, θέλουν περισσότερες πληροφορίες για δωρεάν δράσεις, όπως για μαθήματα ξένων γλωσσών, αθλητικές δραστηριότητες, για σεμινάρια ψυχικής υγείας. Νιώθω ότι οι Έλληνες είναι κουρασμένοι, έχουν δείξει μεγάλη ανοχή και δεν έχουν άλλο κουράγιο. Θέλουν να κρατηθούν από κάπου», λέει στο ένθετο Enjoy.

Πότε ένιωσες και εσύ να χάνεις την ψυχραιμία σου, ότι ξεφεύγει η κατάσταση;
«Οταν μετά το δημοψήφισμα έκλεισαν οι τράπεζες. Ηταν για μένα ένα στοίχημα το πώς θα διαχειριστώ όλη αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση. Ενιωθα άβολα, θυμάμαι τις ουρές στις τράπεζες, τα χρήματα που δεν έφταναν, την αβεβαιότητα που. κυριαρχούσε, το άγχος της χρεοκοπίας. Ηταν πολύ σκληρό. Ημουν ταραγμένη, ένιωθα ότι όλη αυτή η επικαιρότητα με βάραινε ψυχολογικά. Θα το περιέγραφα ως κόλαση. Δεν θα ήθελα ποτέ να επιστρέψουμε σ' αυτήν την ανασφάλεια. Τώρα που έχει ομαλοποιηθεί η καθημερινότητα στις τράπεζες και στην καθημερινότητα μας, έχει γίνει ένα βήμα. Αλλά δεν φτάνει, όταν τα νοσοκομεία υπολειτουργούν και το εκπαιδευτικό σύστημα νοσεί», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved