Νικόλας Παπαδόπουλος: «Ο Μαυρίδης μου εξέφρασε τα παράπονα που είχε από την ομάδα του»
Media

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Ο Μαυρίδης μου εξέφρασε τα παράπονα που είχε από την ομάδα του»

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιώργος Μαυρίδης και αποκάλυψε ότι τον στήριξε ψυχολογικά.

Η άποψη σου για τον Γιώργο Μαυρίδη ποια είναι;

«Τον εκτιμώ πολύ. Μου εξέφρασε κάποια παράπονα που είχε από την ομάδα του στην αρχή. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί και να είναι πραγματικά πολύ καλός σε αυτό - και του το είπα. Θεωρώ ότι τον βοήθησα ψυχολογικά και αυτό φάνηκε και στην πορεία, γιατί εξελίχθηκε και ήταν μια χαρά»

Περάσατε και οι δύο δυσκολίες...

«Ναι, ο Γιώργος πιέστηκε από άλλες πλευρές όπως κι εγώ. Απλώς εγώ θα μιλήσω όταν" πρέπει. Δεν θα μιλήσω μόνο για να πω κάτι. Μερικοί θεωρούσαν ότι, βγάζοντας μπροστά το εγώ τους, θα δείχνανε κάτι. Εγώ είμαι αντίθετος Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος»

Θεωρείς ότι αυτοί βγαίνουν νικητές ή νικημένοι στο τέλος;

«Χαμένοι, γιατί θεωρώ ότι δεν είναι χαζός ο κόσμος, θα μπορέσει να καταλάβει ποιος είναι αληθινός ποιος είναι πραγματικός, ποιος το κάνει για κάποιον λόγο. Όπως και πίσω από τις κάμερες σε κάποιους ανθρώπους που θεωρούσα λίγο πιο κοντά μου και μπορούσα να μιλήσω τους εξέφρασα κάτι το οποίο πίστευα: Ότι, όταν είσαι ένα σύνολο, μια ομάδα, δεν μπορείς να μιλάς σε πρώτο πρόσωπο, σε καμία περίπτωση» εξήγησε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved