Δημήτρης Λιακόπουλος: «Το στοιχείο που με κέρδισε στον ρόλο είναι ότι υποδύομαι το καλό παιδί»
Media

Δημήτρης Λιακόπουλος: «Το στοιχείο που με κέρδισε στον ρόλο είναι ότι υποδύομαι το καλό παιδί»

Ο Δημήτρης Λιακόπουλος αποφάσισε να πει «ναι» στη σειρά του Star «Ο άντρας των ονείρων μου» επειδή δεν υποδύεται τον κακό.

Για πρώτη φορά τηλεοπτικά δεν είναι ο κακός της ιστορίας, εκείνος που δημιουργεί δολοπλοκίες, ούτε αυτός που απατά τη γυναίκα του!

Ο Δημήτρης Λιακόπουλος, ο πρωταγωνιστής της σειράς του Star «Ο άντρας των ονείρων μου», μιλά στην «Espresso» για την απόφασή του να πει «ναι» στη συγκεκριμένη δουλειά.

«Το στοιχείο που με κέρδισε στον ρόλο είναι ότι υποδύομαι το καλό παιδί» αναφέρει και συνεχίζει: «Ηταν καιρός να κάνω και κάτι τέτοιο. Συνήθως παίζω το αντίθετο και ήθελα να δοκιμάσω. Στην αρχή δεν το πίστευα και τους ρωτούσα “είστε σίγουροι ότι μου ταιριάζει κάτι τέτοιο;”. Οπότε είπα “γιατί όχι;”. Ηταν κάτι καινούργιο για μένα».

Ο Δημήτρης, μπορεί να σπούδασε σκηνοθεσία, αλλά τελικά τον κέρδισε η υποκριτική. Τι λέει για τον ρόλο του; «Είναι ένας ρόλος που δεν με δυσκολεύει, γιατί πλαισιώνομαι από επαγγελματίες και από πολύ καλούς συνεργάτες, που βοηθούν ώστε όλα να γίνονται πιο εύκολα. Αλλωστε, ο ήρωάς μου είναι ένας γιατρός που σκέφτεται μόνο το χρήμα... Απλά πράγματα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved