Δημήτρης Πετρόπουλος: «Δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση, γιατί…»
Media

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση, γιατί…»

Τον λόγο για τον οποίο δεν τον βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση αλλά και για το πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Για ποιον λόγο δεν σας βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση;
«Δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση, γιατί βγάζω το ψωμί μου ως δημόσιος υπάλληλος. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δεν έχω χρόνο καθόλου»

Είστε εκπαιδευτικός... Τι διδάσκετε; «Τα τελευταία χρόνια δίδασκα Νομικά. Νομικός είμαι, αλλά φέτος επανήλθα σε καλλιτεχνικό αντικείμενο»

Πώς συνδυάζεται η Νομική με την υποκριτική;
«Γενικά, στη δημιουργικότητα η παιδικότητα αθωότητα είναι πιο χρήσιμη από την επεξεργασμένη, δομημένη σκέψη. Σε αυτό ενδεχομένως να αντιφάσκουν οι δύο δημιουργίες. Αλλά είναι τεράστιο το εύρος του τι μπορεί να κάνει κάποιος και να το συνδυάσει με κάτι άλλο. Η πρώτη ύλη είναι «άνθρωπος ζωντανός» και στα δύο»

Πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή σας;
«Νόμιζα ότι η υποκριτική είναι ένας χώρος στον οποίο ταίριαζα. Δηλαδή, ένιωθα ότι ήμουν στον τόπο μου. Στον χώρο του θεάτρου αισθάνομαι ντόπιος. Πάντα λέω ότι μου είναι δύσκολο να διατυπώσω το «είμαι ηθοποιός». Γενικά, μου είναι δύσκολο να διατυπώνω χαρακτηρισμούς δίπλα στο ρήμα «είμαι». Οτιδήποτε κι αν πεις, όσο απλά καινά το πεις, είναι βαρύγδουπο να προσδίδεις μια ιδιότητα, αφενός γιατί γίνεται δεσμευτικό και αφετέρου γιατί είναι και δηλωτικό, σαν να κλείνει καινά οριστικοποιεί πράγματα. Πρέπει να ανασάνω πρώτα για να πω «είμαι ηθοποιός», γιατί δεν ξέρω αν είμαι... Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι... Είναι ένα πράγμα σε ροή», λέει ο ηθοποιός στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved