Ελληνοφρένεια: «Η σάτιρα είναι σαν το νερό…»
Media

Ελληνοφρένεια: «Η σάτιρα είναι σαν το νερό…»

Ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης είναι πανέτοιμοι για νέες σατιρικές περιπέτειες.

Σηκώνουν αυλαία, με τον Μπαλούρδο και τον Τσολιά να έχουν κάποιες επαφές, μιας και θα είναι «συνάδελφοι στο ίδιο κανάλι. Και επειδή είναι και οι δύο βέροι αρσενικοί αναμένεται ανταγωνισμός εκτός ορίων.

Αντάξια της εποχής αναμένεται να είναι η επιστροφή σας;

«Με δεδομένο ότι η εποχή είναι φευγάτη και παλαβή, ναι, η επιστροφή μας αναμένεται να είναι το ίδιο και περισσότερο. Αλλωστε, ένα βασικό μας στοίχημα κάθε φορά είναι η ευθεία αναμέτρηση με το αλλοπρόσαλλο της κάθε εποχής».

Φροντίζετε επιμελώς όσους ο σοφός λαός ψήφισε στις εκλογές ή επιλέγει με το τηλεκοντρόλ του;
«Το "σοφός λαός" το εκτιμούμε ως πολύ λεπτό χιούμορ. Κατά τα άλλα, ναι, φροντίζουμε όσους επιλέγει ο λαός, με την έννοια ότι φροντίζουμε να υπάρχουν, γιατί έτσι υπάρχουμε και εμείς. Η ερώτηση σας εμπεριέχει και ένα σχόλιο που μας βρίσκει σύμφωνους. Ο ελληνικός λαός επιλέγει πολιτικούς με τα ίδια κριτήρια, διάθεση και ταχύτητα που αλλάζει κανάλι με το τηλεκοντρόλ».

Ο κόσμος διψά για σάτιρα;
«Διψά, αν και του δίνεται η ευκαιρία να ξεδιψά συνέχεια. Η σάτιρα είναι σαν το νερό, κάθε μέρα πίνεις και πάντα θα θέλεις όσο ζεις. Ή μπορούμε να το πούμε με άλλο σχήμα… Η σάτιρα είναι σαν τον καθρέφτη. Πάντα κοιταζόμαστε για να καλύψουμε τη ματαιοδοξία μας και για να σιγουρευτούμε ότι αυτοί εκεί μέσα είμαστε εμείς», λένε στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved