Το τατουάζ: Η παγίδα θανάτου και ο σοβαρός τραυματισμός
Media

Το τατουάζ: Η παγίδα θανάτου και ο σοβαρός τραυματισμός

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Τατουάζ.

Ο Αλέξανδρος, προκειμένου να συλλέξει στοιχεία για τους σωματέμπορους, πέφτει σε μια παγίδα και τραυματίζεται σοβαρά. Η Άννα όταν το μαθαίνει, σοκάρεται και ταξιδεύει στην Ελλάδα, για να βρίσκεται κοντά του. Παράλληλα, η Τατιάνα καταφέρνει και εξαρθρώνει το κύκλωμα σωματεμπορίας, ενώ ο Ορφέας και η Ελένη αναβάλλουν τον γάμο τους.

Η Αμαλία έχει αρχίσει να συνέρχεται, δίνοντας μεγάλη χαρά στον Θεοχάρη, καθώς η γυναίκα έχει μνήμες από το παρελθόν. Η Βέρα, φυσικά, δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του, στηρίζοντας, παράλληλα , ψυχολογικά την Άννα. Στην Αίγινα, ο Παύλος στην προσπάθεια του να μη χάσει τέσσερις πελάτες-τουρίστες, κινείται ανορθόδοξα, με αποτέλεσμα, αντί κέρδους για την ταβέρνα, να έχει χασούρα. Ετσι, ανυπομονεί να επιστρέψουν η Μάρθα και η Αφροδίτη στη δουλειά. Στο μεταξύ, η Τατιάνα και η Γκαλίνα εξακολουθούν να συνεργάζονται και να βγάζουν στο φως ολοένα και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του κυκλώματος σωματεμπορίας. Πλέον, και οι δύο ελπίζουν πως θα μπορέσουν να το εξαρθρώσουν.

Συγχρόνως, ο Αλέξανδρος κάνει τη δική του έρευνα και δεν αργεί να φτάσει σε νέες ανακαλύψεις. Ο νεαρός, την ίδια στιγμή, αποφεύγει φανερά το επίμονο φλερτ της προέδρου των σούπερ μάρκετ, Εύας Μωραΐτη ενώ στη βρετανική πρωτεύουσα η Άννα περνά αρκετό χρόνο με τον Τόνυ, με αποτέλεσμα να έρθουν επικίνδυνα κοντά. Ο Ορφέας επιστρέφει από το Λονδίνο στην Αίγινα και πανικοβάλλεται όταν δεν βρίσκει το μαχαίρι, με το οποίο πράττει τα ειδεχθή εγκλήματα του, στο σημείο όπου το είχε αφήσει. Τον πιάνει πανικός μήπως κάποιος το βρήκε και ψάχνει παντού για να το εντοπίσει.

Οι μέρες περνούν και ο Αλέξανδρος αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να αποδείξει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τους σωματέμπορους, αλλά ούτε η Τατιάνα ούτε ο Αυγέρης τον πιστεύουν και 'στοχεύουν να τον πιέσουν για να τους αποκαλύψει οτιδήποτε γνωρίζει. Τότε ο νεαρός αποφασίζει να δράσει μόνος του, την ώρα που α πάμπλουτη Εύα Μωραΐτη εκδηλώνει το ερωτικό της ενδιαφέρον για αυτόν.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved