Με πρώτο ρόλο στον Ant1 ο γιος του Δημήτρη Αρβανίτη
Media

Με πρώτο ρόλο στον Ant1 ο γιος του Δημήτρη Αρβανίτη

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε σειρά, η οποία φέρει την υπογραφή του πατέρα του.

Είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο ρόλος του είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του.

Ο Γιώργος Αρβανίτης, γιος του σκηνοθέτη της σειράς «4XXX4» Δημήτρη Αρβανίτη, μιλάει στο «Εnjoy» για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που υποδύεται στην τελευταία δουλειά του πατέρα του, στον ΑΝΤ1.

«Είχα παίξει στο καθημερινό σίριαλ του Mega "Η ζωή της άλλης", υποδυόμενος τον ανιψιό του Μάνου Παπαγιάννη και της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, αλλά πολύ πιο πριν σε ηλικία τεσσάρων μηνών- έκανα το ντεμπούτο μου στο θέαμα, όταν ο πατέρας μου με έβαλε στο καροτσάκι να παίξω στο "Μπελάδες για δύο". Από τα 14 μου κάνω διαφημιστικά, υπολογίζοντας ότι έχω συμμετάσχει σε περίπου 40 στην Ελλάδα και σε κάποια άλλα στο εξωτερικό. Παράλληλα έκανα και τη μουσική στα σίριαλ του πατέρα μου, όπως στο "Αr3na" στο Star» αναφέρει ο ίδιος.

Μιλώντας περισσότερο για τον ρόλο του, λέει ότι δεν κάνει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το πώς φέρεται και στο κανάλι του στο Υou Τube. «Με την ίδια κοινωνικότητα και χαλαρότητα, που κάνω τις συνεντεύξεις ή μιλάω στον κόσμο, τα ίδια στοιχεία έχω βάλει και στον ήρωα μου. Γενικά κάνω τον εαυτό μου και δεν έχω φύγει από αυτό που είμαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved