Ελένη Βαϊτσου: «Η κωμωδία είναι πάντοτε ένα ρίσκο στην ελληνική τηλεόραση, κυρίως η μαύρη»
Media

Ελένη Βαϊτσου: «Η κωμωδία είναι πάντοτε ένα ρίσκο στην ελληνική τηλεόραση, κυρίως η μαύρη»

Η Ελένη Βαΐτσου και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Alpha Κόκκινο νυφικό. Πώς θα χαρακτήριζαν τους ήρωες που υποδύονται;

«Η Μάιρα είναι μια γυναίκα με πολλές αντιθέσεις. Από τη μια προβάλλει ένα σκληρό και αδιαπέραστο προσωπείο και φαίνεται απρόσιτη, από την άλλη έχει πολλές αδυναμίες και ανασφάλειες. Κουβαλάει ένα μυστήριο και φαίνεται να είναι ικανή για όλα προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της», λέει η ηθοποιός στο TV Kous Kous και ο ηθοποιός συμπληρώνει:

«Ο Δημήτρης Μαυρίδης είναι ωραίος τύπος. Του αρέσει να ζει γιατί ξέρει πως όλα τελειώνουν μια μέρα, το ξέρει καλά γιατί πληρώνεται για να οδηγήσει τους ανθρώπους στην τελευταία τους κατοικία Ναι, είναι νεκροθάφτης. Εχει φιλοσοφήσει τη ζωή, έχει απομυθοποιήσει το θάνατο, τρελαίνεται για τα ωραία κορίτσια και δεν λέει ποτέ όχι στην καλή παρέα. Εχει ωραίο στιλ και η πελατεία του αυξάνεται συνεχώς γιατί εκτιμά το στιλ του. Κανείς δεν θέλει μια ακαλαίσθητη κηδεία. Ολοι θέλουν το καλύτερο».

Το Κόκκινο νυφικό είναι μια μαύρη κωμωδία. Πόσο εξοικειωμένο είναι το κοινό με ένα τέτοιο είδος;
«Η κωμωδία είναι πάντοτε ένα ρίσκο στην ελληνική τηλεόραση, κυρίως η μαύρη. Είναι ένα είδος που δεν εκβιάζει το γέλιο και επειδή η αίσθηση του χιούμορ διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και επειδή το κοινό που απολαμβάνει αυτού του είδους τις σειρές έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια απ' την τηλεόραση γιατί δεν υπήρχαν. Επίσης, δύσκολα βάζεις στο πρόγραμμα σου μια σειρά που έχει ένα επεισόδιο την εβδομάδα. Μια σειρά δραματική με καθημερινή προβολή έχει τη δύναμη να κρατήσει περισσότερο τον κόσμο, που θέλει ένα διάλειμμα στους δέκτες», λέει η Ελένη Βαϊτσου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved