Media

«Η συμβολή της Ελένης στην καριέρα μου ήταν σημαντική» - Τι λέει συνεργάτης της για τις αλλαγές της;

Gossip-tv Team

Συνεργάζεται χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια, πόσο τον έχει βοηθήσει αλλά και πως βλέπει τις αλλαγές στην εκπομπή της!

Ο λόγος για τον Δούκα Χατζηδούκα, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό και μίλησε στο Μακεδονία TV και την εκπομπή «όλα καλά»: «Γιορτάζουμε 25 χρόνια εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού… Πολλά γεγονότα από το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και από την τηλεόραση με ευαισθητοποίησαν για την πρόληψη του καρκίνου...»!

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελένη: «Η Ελένη είναι μία πολύ καλή συνεργάτης και στα πρώτα μου βήματα με βοήθησε. Είναι ταλαντούχα και όμορφη και η συμβολή της στην καριέρα μου ήταν σημαντική. Και στην εκστρατεία η βοήθειά της ήταν σημαντική και κάθε φορά μας τιμά»! Τι είπε για τις αλλαγές της Ελένης τη φετινή σεζόν; «Είμαι ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσω για τις αλλαγές στην εκπομπή. Ό,τι κι αν κάνει εμένα μου αρέσει… Ό,τι βλέπω από την Ελένη μου δημιουργεί θετικά vibes. Όλη αυτή η βαβούρα για τα νούμερα και τη εκπομπή θεωρώ ότι όλα είναι καλά»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved