Βαΐτσου-Κουρούμπαλης: «Οι συνεργασίες είναι δούναι και λαβείν»
Media

Βαΐτσου-Κουρούμπαλης: «Οι συνεργασίες είναι δούναι και λαβείν»

Η Ελένη Βαΐτσου και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης πρωταγωνιστούν αυτή τη σεζόν στην σειρά «Κόκκινο νυφικό». Πώς είναι η συνεργασία τους με τον Ανδρέα Γεωργίου;

Ε.Β.: «Οπως ακριβώς και τα 4 προηγούμενα χρόνια: εξαιρετική!»

Δ.Κ.: «Ζηλευτή. Καμιά μέρα πιάνω τον εαυτό μου να με ζηλεύω που γνώρισα τον Ανδρέα και μου πρότεινε να πάρω μέρος στη σειρά. Είναι πραγματικά θαυμάσιος.»

-Ελένη θεωρείς ότι του χρωστάς ότι του χρωστάς ένα κομμάτι της επιτυχίας σου;

«Οι συνεργασίες είναι δούναι και λαβείν. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον όρο χρωστάω. Δεν μου δόθηκε χάρη αλλά δούλεψα πολύ σκληρά. Η παραγωγή με εμπιστεύτηκε και εγώ με τη σειρά μου έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Η επιτυχία οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Δεν φοριέται. Το ζητούμενο όμως πάντοτε για μένα είναι η καλή συνεργασία και όχι η επιτυχία αυτή είναι που ορίζει το αν θα υπάρξει και συνέχεια.»

-Πώς νιώθεις που από το καθημερινό βρέθηκες σε εβδομαδιαίο σίριαλ;

«Είναι μεγάλη η διαφορά. Αλλοι ρυθμοί, άλλη προετοιμασία, άλλος τρόπος αντιμετώπισης του σεναρίου. Δεν υπάρχει χρονική πίεση ούτε τόσο σκληρά ωράρια εργασίας. Είναι μία ευχάριστη αλλαγή για μένα. Δεν είχα την αντοχή να συνέχιζα, για φέτος τουλάχιστον, σε ένα ακόμη καθημερινό.»

-Θα φορούσες στην κανονική ζωή κόκκινο νυφικό;

«Δεν ξέρω αν θα φορούσα γενικώς νυφικό... (γέλια).»

-Δημήτρη σου έλειψε η τηλεόραση;

«Παρουσίαζα την εκπομπή «Lifetime» στη Νova. οπότε δεν έχασα ποτέ την επαφή με το γυαλί. Μου είχε λείψει η καλή μυθοπλασία και φυσικά το ταξίδι που κάνω με κάθε καινούργιο ήρωα που καλούμαι να υποδυθώ. Αυτό δεν χορταίνεται ποτέ.»

-Στη σειρά υποδύεσαι τον ιδιοκτήτη γραφείου τελετών. Θα μπορούσες να το κάνεις και στην καθημερινότητά σου;

«Ο νεκροθάφτης είναι ένας οργανωτής εκδηλώσεων. Καλλωπίζει, στολίζει, καθαρίζει, ταΐζει τους καλεσμένους, τους καλωσορίζει και τους αποχαιρετά. Οχι, εμένα μ' αρέσουν οι πιο ενεργοί ρόλοι. Πάντως, υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω, να φροντίζω τους συγγενείς και να τους προσφέρω παρηγοριά στη βαθιά θλίψη. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved