«Love and Travel»: O Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου ταξιδεύουν στην Βαρσοβία
Media

«Love and Travel»: O Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου ταξιδεύουν στην Βαρσοβία

Είναι ωραίο το ταξίδι. Είναι, όμως, ακόμη καλύτερο όταν το κάνεις με παρέα. Δύο νέα ερωτευμένα παιδιά, ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην τηλεόραση, μοιράζονται με τους τηλεθεατές τοπία, στιγμές, γέλια, φάρσες, διαφωνίες, συγκίνηση, ζήλεια, ενθουσιασμό, ό,τι ενώνει δύο ανθρώπους.

Ο Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου, δημοσιογράφοι και οι δύο, έμπειροι ταξιδιώτες, άριστοι γνώστες των social media, αξιοποιούν τις δυνατότητες που τους δίνει η τεχνολογία και δημιουργούν με χιούμορ και φωτεινή διάθεση τα δικά τους ταξιδιωτικά stories. Συχνά μαζί τους θα ταξιδεύει και η Μπρίλη, ένα μαλτεζάκι με… άποψη.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου η Σοφία και ο Πέτρος ταξιδεύουν στην πόλη που θεωρείται ο νέος πιο hot προορισμός στην Ευρώπη, στην Βαρσοβία.
Η πρωτεύουσα της Πολωνίας, αυτή τη στιγμή, μεταμορφώνεται σε μια μοντέρνα πόλη γεμάτη νέους ανθρώπους, καλλιτέχνες, μεγάλες εταιρίες και τεράστια ανάπτυξη, που κρατά όμως όλο τον ρομαντισμό και την παραμυθένια ατμόσφαιρα του παρελθόντος.
Ένας τόπος ιδανικός για ζευγάρια, κατάλληλος για να μάθει από πρώτο χέρι ο Πέτρος, αν κι εκεί πέφτει η γνωστή, παραδοσιακή… «παντόφλα». Ρωτά νιόπαντρους Πολωνούς την ώρα της φωτογράφισης του γάμου τους, ανυποψίαστους Ιάπωνες τουρίστες στη γραφική Παλιά Πόλη. Συναντούν σκίουρους και παγώνια που περιφέρονται στα πάρκα της πόλης.
Κι όλα αυτά πάντοτε με γέλια και μουσικές, με τη δημιουργική τρέλα και τη χαρά που κρύβεται σε κάθε ταξίδι. Μ’ εκείνα που ωθούν δύο ανθρώπους να χορεύουν μόνοι τους, σ’ έναν άδειο δρόμο στη βραδινή Βαρσοβία…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved