Γιώργος Παρτσαλάκης: Όλα όσα είπε για τον ρόλο του στο Τατουάζ
Media

Γιώργος Παρτσαλάκης: Όλα όσα είπε για τον ρόλο του στο Τατουάζ

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλάει για τον ρόλο του στο Τατουάζ και αποκαλύπτει. 

Υποδύεστε τον Παύλο Μελά.

«Ο ρόλος του Παύλου με ενδιαφέρει πραγματικά. Υπερασπίζεται την τιμή του, τις αξίες του, τη λεβεντιά του, την οικογένεια του. Είναι διατεθειμένος να δώσει τα πάντα για τα παιδιά του και, επειδή είμαι πατέρας και έχω δύο γιους, είναι δεδομένο πως θα έδινα τα πάντα γι' αυτούς. Οπότε την ιδιότητα του πατέρα την κουβαλάω. Κατά συνέπεια, επενδύω και κάτι από τα πιστεύω μου σε αυτήν τη σειρά. Μπορούμε να είμαστε αξιοπρεπείς και τίμιοι, μπορούμε να προσφέρουμε στους άλλους και να μας δίνει ευτυχία αυτό. Γιατί το να ζητάς είναι μάλλον μαρτύριο και το να είσαι απατεώνας δεν έχει ενδιαφέρον. Είναι μία ιδανική περίπτωση ο ρόλος του Παύλου»

Πού πιστεύετε ότι οφείλεται π επιτυχία της σειράς;

«Δίνουμε δύο ώρες ηρεμίας και λύτρωσης. Οι τηλεθεατές ξεχνιούνται από τα προβλήματα τους. Δίνουμε κάτι που είναι σημαντικό. Το να διεκδικείς το δίκιο σου είναι υποχρέωση σου, το να προσφέρεις είναι ευτυχία, το να ζητάς είναι μαρτύριο»

Σας είχαν λείψει η τηλεόραση και το θέατρο;

«Δεν εγκατέλειψα ποτέ τίποτα. Η τηλεόραση με «εγκατέλειψε», θεωρώ πως ήταν λογικό, γιατί οι άνθρωποι του χώρου μου ένιωσαν πως έχω φύγει και κάνω κάτι άλλο. Εγώ, ψυχικά, σωματικά και πνευματικά, είχα απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να δοθεί αυτή η αίσθηση. Όταν, πια, διαπίστωσα ότι μου λείπει από τη ζωή μου, προσπάθησα να το αποκαταστήσω»

Τι μπορεί να εξοργίσει τον Παύλο;

«Οτιδήποτε τον, βγάζει έξω από τις αξίες του. Ο αλληλοσεβασμός, η τιμή, η ευγένεια είναι πάνω απ' όλα. Είναι ψαράς και επιχειρηματίας δεν είναι λαμόγιο. Πιστεύει ..πως πρέπει να είσαι σωστός για να σου φέρονται σωστά. Οτιδήποτε δεν το πιστεύει προσπαθεί να το πάλεψα και θεωρεί πως οι άνθρωποι μπορούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Όλα αυτά είναι αξίες που υπερασπίζεται μέχρι θανάτου. Δεν ξέρω μέχρι πού θα το πάει η Βάνα Δημητρίου, η οποία γράφει τη σειρά. Ο Παύλος και η οικογένεια του παράγουν κάτι θετικό και στηρίζουν αυτόν τον τρόπο ζωής. Μέχρι πού θα φτάσει ο Παύλος για να προστατέψει την οικογένεια του; ' Μέχρι τώρα τα παιδιά του βάλλονται άδικα, θα τα υπερασπίζεται, γιατί αυτός ο άνθρωπος την αδικία δεν την αντέχει. Του συμβαίνουν πολλά και φαίνονται η δυναμική του και τα πιστεύω του μέσα από την αντιμετώπιση την οποία έχει» δήλωσε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved