Μαρίνος Κόνσολος: Ρενάτα ή Βασιλίνα θέλει για τον Αχιλλέα;
Media

Μαρίνος Κόνσολος: Ρενάτα ή Βασιλίνα θέλει για τον Αχιλλέα;

Ο Μαρίνος Κόνσολος αποκαλύπτει με ποια θα ήθελε να καταλήξει ο Αχιλλέας στο «Έλα στη θέση μου». 

Εσύ με ποια θα ήθελες να καταλήξει ο Αχιλλέας;

«Θα ήθελα να καταλήξει με την αγάπη που του έβγαλε τον άλλον του εαυτό. Η Ρενάτα ήταν αυτή που τον άλλαξε, οπότε θα ήταν ωραίο να τους δούμε στο τέλος μαζί. Είναι, λοιπόν, η Ρενάτα ο έρωτας της ζωής του; Βέβαια. Επίσης, ο Αχιλλέας κρύβει ένα πολύ μεγάλο μυστικό, που θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια και θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα»

Σχετικά με την ερωτική του ζωή;

«Ναι! Αν θυμόμαστε, μόλις ο Αχιλλέας είδε τη Ρενάτα και τον Βλάση να φιλιούνται στα τελευταία επεισόδια της περασμένης σεζόν, πήγε με μία άλλη γυναίκα. Θα πάμε πίσω ξανά σε αυτό το βράδυ, να δρυμέ τι πραγματικά είχε γίνει»

Δηλαδή, μπορεί να μην έγινε αυτό που είδαμε;

«Μπορεί να μην απάτησε ο Αχιλλέας τη Ρενάτα. Πάντως, σίγουρα εκείνο το βράδυ έγινε κάτι που δεν είδαμε, θα ξαναπάμε με flashback σε εκείνα τα επεισόδια για να κατανοήσουμε ακριβώς τι έγινε λίγο προτού μπει η Ρενάτα στο σπίτι και πιάσει τον Αχιλλέα με την άλλη κοπέλα»

Θα δούμε ξανά τον Αχιλλέα στη SoftExpress;

«Υπάρχει αυτή η περίπτωση. Έρχεται μια πρόταση από τη Μένη στον Αχιλλέα, αλλά δεν θα σου πω περισσότερα...»

Η πρόταση μπορεί να είναι και παγίδα;

«Μπορεί να είναι και παγίδα. Κανείς δεν ξέρει!»

Με τον Βλάση ποια θα είναι η εξέλιξη στη σχέση τους;

«Μέσα στο μυαλό του Αχιλλέα υπάρχει ακόμα η σκηνή με τον Βλάση και τη Ρενάτα να φιλιούνται, οπότε είναι ψυχρός μαζί του και το κρατάει μανιάτικο! θα τους δούμε, όμως, να συνεργάζονται, γιατί τώρα έχουν κοινό εχθρό: Τη Μένη. Οπότε οι παρεξηγήσεις πρέπει να μείνουν στην άκρη και να συνεργαστούν ως ενωμένη οικογένεια, για το καλό το δικό τους και της εταιρείας» είπε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved