Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο Τατουάζ
Media

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο Τατουάζ

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Το τατουάζ.

Για πρώτη φορά η Μαργκώ νιώθει την «καρέκλα» της στην Εταιρεία να τρίζει. Η Νικόλ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη απώλεια που την βυθίζει στην κατάθλιψη. Η Άννα επιστρέφει στο Λονδίνο κι εκεί μια αντίδραση της Αμαλίας αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Ο Αλέξανδρος, σ’ ένα ξέσπασμά του, ομολογεί στην Μάρθα ότι είναι ακόμα ερωτευμένος με την Άννα. Την ίδια στιγμή, η Εύα Μωραΐτη φτάνει στην Αίγινα διεκδικώντας φανερά τον Αλέξανδρο. Ο Ορφέας διώχνει με τον χειρότερο τρόπο την Θάλεια, όταν του ζητά να της επιτρέψει να παρευρεθεί στον γάμο του.

Η Αμαλία αρχίζει να έχει πιο συχνά μνήμες, ανάμεσα στις οποίες και την μορφή μιας άγνωστης γυναίκας. Η Νικόλ παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα κατάθλιψης, ανησυχώντας τον Ιωσήφ. Στο μεταξύ, η δυναμικότητα που έχει αποκτήσει ο Τόνυ κι οι πρωτοβουλίες που παίρνει στη δουλειά, τον φέρνουν σε μια συνεχή κόντρα με την Μαργκώ, ενώ αντίθετα η αλλαγή αυτή του χαρακτήρα του, βάζει την Άννα σε σκέψεις για μια τυχόν επανασύνδεσή τους.

Τέλος ο Θεοχάρης παθαίνει σοκ με την απόφαση της Άννας, ενώ η Βέρα προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος αγωνίζεται να βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν πως πίσω από τις απειλές για την κόρη του, την Λήδα, βρίσκεται ο Τόνυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved