Γιουλίκα Σκαφιδά: «Μου έφυγε γρήγορα ο μικρός σνομπισμός που είχα»
Media

Γιουλίκα Σκαφιδά: «Μου έφυγε γρήγορα ο μικρός σνομπισμός που είχα»

Για τις τηλεοπτικές της επιτυχίες, τα βήματα της στο θέατρο αλλά και πώς κατάφερε να αποβάλλει από πάνω της τον μικτό σνομπισμό που είχε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Κάθε Δευτέρα μπορεί να έχω γύρισμα 10 και 12 ώρες. Τις άλλες δύο μέρες κάνω γύρισμα το πρωί, πηγαίνω στο Εθνικό για πρόβα, και επιστρέφω στο στούντιο για να συνεχίσω γύρισμα το απόγευμα», λέει σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα Το Βήμα και συνεχίζει:

«Το θέατρο ήταν ο στόχος όταν φοιτούσα στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Τότε όλοι οι μαθητές ονειρευόμασταν το αρχαίο δράμα, λέγαμε πως τηλεόραση θα κάναμε μόνο αν τύχαινε κανένας Κουτσομύτης ή κανένας Κοκκινόπουλος... Ημουν τυχερή γιατί σε εμένα έτυχε ο Κώστας Κουτσομύτης με "Τα παιδιά της Νιόβης", ενώ στη συνέχεια μου προτάθηκαν πολλές ευπρόσωπες δουλειές, από τα "Μαύρα μεσάνυχτα" και "Το νησί" ως το σημερινό "Κόκκινο νυφικό". Γνωρίζοντας από μέσα την τηλεόραση στα καλύτερά της, μου έφυγε γρήγορα ο μικρός σνομπισμός που είχα».

Τι έχει αλλάξει από την εποχή του «Νησιού» ως σήμερα; «Οι απολαβές μας, που έχουν μειωθεί δραματικά, και ο χρόνος γυρισμάτων. Για λόγους οικονομίας, καλούμαστε να βγάλουμε ένα επεισόδιο σε λιγότερο χρόνο. Αυτό δεν κάνει τη δουλειά πιο πρόχειρη, θέλει όμως μια ετοιμότητα διαφορετική», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved