Δάνης Κατρανίδης: «Ο Βίκτωρας έχει μάθει να επιβιώνει σε όλες τις καταστάσεις»
Media

Δάνης Κατρανίδης: «Ο Βίκτωρας έχει μάθει να επιβιώνει σε όλες τις καταστάσεις»

Ο Δάνης Κατρανίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Παρθένα Ζωή».

Απ’ όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, ο Βίκτωρας είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος... Μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει για να πετύχει τον στόχο του;

Δεν έχει στόχο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να επιβιώνει σε όλες τις καταστάσεις και δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, όταν τον χτυπάνε. Αυτό που χαρακτηρίζει και τη σχέση του με τον γαμπρό του, τον Άρη, είναι ότι είναι δύο ίδιοι άνθρωποι, σε διαφορετικές ηλικίες. Έχουμε να κάνουμε με μια σύγκρουση συμφερόντων. Και στη σύγκρουση συμφερόντων, είτε αφορά την κοινωνική μας σχέση είτε την επαγγελματική ή την προσωπική, κανείς δεν σταματάει, προκειμένου να επιβιώσει. Εδώ πρόκειται για επιβίωση και οι άνθρωποί που έχουν μάθει να επιβιώνουν στα πιο δύσκολα ξέρουν ότι όλα ξεπερνιούνται, αρκεί να είσαι αποφασισμένος. Γι’ αυτό και στο παιχνίδι των συμφερόντων που γίνεται ανάμεσα τους χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα και ο ένας και ο άλλος.

Η σχέση του με τον Άρη είναι τεταμένη. Πώς θα εξελιχθεί;

Είναι τεταμένη, όπως είναι και η σχέση της νύφης με την πεθερά, αλλά εδώ έχουμε και σύγκρουση συμφερόντων, που κάνει πιο σύνθετη και προβληματική τη σχέση. Εδώ ο ένας θέλει να εξαφανίσει τον άλλον. Έχουμε δει από την αρχή ότι η Μαρίνα ζήτησε από τον Βίκτωρα να βοηθήσει τον Άρη και έβαλε πολλά χρήματα για να του φτιάξει την εταιρεία. Όμως, στη δύσκολη στιγμή που περνά ο Βίκτωρας, ο Άρης κοίταξε αμιγώς το προσωπικό του συμφέρον, γιατί θέλει να τραβήξει τη δική του πορεία. Όταν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων -θα το δείτε και στην πολιτική αυτό-, δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι άνθρωποι.

Να περιμένουμε ανατροπές στα επόμενα επεισόδια;

Προφανώς!

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved