Έλενα Πιερίδου: «Με ρωτούν συνέχεια για τις εξελίξεις του Τατουάζ»
Media

Έλενα Πιερίδου: «Με ρωτούν συνέχεια για τις εξελίξεις του Τατουάζ»

Η Έλενα Πιερίδου σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Το τατουάζ».

Τι έχεις αποκομίσει από τη μέχρι στιγμής συμμετοχή σου στο «Τατουάζ»;

Μόνο το ότι δουλεύω με ηθοποιούς όπως ο κύριος Παρτσαλάκης και η κυρία Ακριτίδου είναι τιμή και τεράστιο δώρο. Οι συμβουλές που μου δίνουν είναι πολύτιμες. Νιώθω ότι κερδίζω πάρα πολλά και μόνο από αυτό. Συν ότι δουλεύω με μια ομάδα η οποία αποτελείται από άτομα που είναι ενωμένα και αισθάνομαι οικογένεια, πλέον, μαζί τους. Νοιάζονται πολύ, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για εμάς. Και υπάρχει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Πώς εκλαμβάνεις την επιτυχία του;

Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος με τη σειρά. Και πιστεύω πως, επειδή το «Τατουάζ» είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα έχουμε δει, τους κεντρίζει το ενδιαφέρον η ξεχωριστή υπόθεση της σειράς. Συνέχεια μας ρωτούν για τις εξελίξεις.

Τι σχόλια λαμβάνεις για τον ρόλο της Ελένης που ενσαρκώνεις;

Μου λένε πως η Ελένη και ο Ορφέας είναι το αγαπημένο τους ζευγάρι. Και με εκπλήσσει το γεγονός ότι, ενώ ο Ορφέας είναι κακός χαρακτήρας τον δικαιολογούν για τις πράξεις του. Αυτό σημαίνει πως έχουν καταλάβει την ψυχοσύνθεση αυτού του χαρακτήρα και δεν τον μισούν. Για την Ελένη, αυτοί που με ξέρουν μου λένε πως αυτό που είμαι ως άνθρωπος βγαίνει και στη σειρά.

Πηγή:Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved