Ποιος σχολιάζει για τον Μπο: «Μαζί με το λίπος που πέταξε, πέταξε και σκουπίδια»;

Ποιος σχολιάζει για τον Μπο: «Μαζί με το λίπος που πέταξε, πέταξε και σκουπίδια»;

Αρκετούς μήνες μετά το τέλος του πιο επιτυχημένου reality επιβίωσης, το Survivor, ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην εκπομπή Όλα καλά του TV Μακεδονία για όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο της παραγωγής αλλά και για τις προσωπικότητες που γνώρισε εκεί μέσα... 

Στην ερώτηση για το τι του έλειψε όσο διάστημα ήταν έγκλειστος, ο ηθοποιός είπε: «Ευτυχώς ο υποσιτισμός σε κάνει να μην έχεις ερωτικές επιθυμίες. Μου έλειψαν άνθρωποι, μου έλειψαν αγκαλιές, μου έλειψαν φιλιά, η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, η αδελφή μου. Μέσα στο Survivor πολλές φορές δεν είχες την ευκαιρία να αγαπηθείς. Ήταν όλο πάρα πολύ γρήγορο. Πολλά παιδιά εκεί μέσα, και δεν το εννοώ άσχημα, είχαν πολύ έντονη φιλοδοξία να κερδίσουν. Εγώ επειδή μάλλον είχα συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα βγω πρώτος, το πέρασα λίγο πιο χαλαρά το πράγμα. Με άλλα λόγια θα έλεγα ότι μου έλειψε η ανάγκη που έχει ένας άνθρωπος να αισθανθεί άνθρωπος.»

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου σχολίασε: «Στο Survivor μετάνιωσα για έναν άνθρωπο και το έλεγα και στον Ντάνο, ότι έπρεπε να είχαμε πιάσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου πιο έντονα να της μιλήσουμε περισσότερο. Και το είπα και τώρα στην Ειρήνη ότι «προσπάθησα να σε προσεγγίσω, δεν ήσουν και εσύ πολύ ανοιχτή, είχες αρχίσει να φρικάρεις, έπρεπε να σε είχαμε πιάσει και οι δυο μας να μιλούσαμε λίγο παραπάνω, νομίζω ότι θα είχες μείνει στο παιχνίδι».

Για τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού, τον Ντάνο είπε: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να κερδίσει» είπε ενώ για τον Μπο σχολίασε: «Ο Μπο ήταν ένα παιδί που επίσης προς το τέλος ήρθαμε πολύ κοντά. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος που μέσα από το παιχνίδι και μέσα από την μεταμόρφωση του που του πήγε πάρα πολύ, φαινόταν αυτό και στη συμπεριφορά του. Ήταν σαν να καθάρισε. Μαζί με το λίπος που πέταξε, πέταξε και σκουπίδια που είχε μαζεμένα χρόνια».