Μαρία Μπακοδήμου: «Αν το περιβάλλον δεν μου ταίριαζε, θα δυσκολευόμουν»
Media

Μαρία Μπακοδήμου: «Αν το περιβάλλον δεν μου ταίριαζε, θα δυσκολευόμουν»

Για την συμμετοχή της στο Ελλάδα έχεις ταλέντο αλλά και για την αποχή της από την τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Μπακοδήμου.

Είπατε αμέσως το «ναι» στην πρόταση;
«Στην αρχή είχα κάποιες αμφιβολίες. Αυτό όμως που λειτούργησε πολύ θετικά ήταν η άποψη που είχε η παραγωγή. Ότι δηλαδή δεν πρέπει να είμαστε απαραίτητα επικριτικοί απέναντι σε αυτό που δεν μας αρέσει. Η "γραμμή" που έχει αυτή τη στιγμή το "Ελλάδα, έχεις ταλέντο" είναι μια επιτροπή με θετική διάθεση. Η συμμετοχή του Γιώργου και του Σάκη ήταν επίσης ένα σημαντικό κίνητρο για να δεχτώ. Γενικότερα, αν το περιβάλλον δεν μου ταίριαζε, θα δυσκολευόμουν. Επειδή έχω μια συγκεκριμένη τηλεοπτική πορεία όλα αυτά τα χρόνια, μόνο με τον Φώτη, η πρώτη μετάβαση σε κάτι διαφορετικό σίγουρα ήθελε περισσότερο ψάξιμο».

Το διάστημα της αποχής από την τηλεόραση σας προβλημάτισε για το επόμενο βήμα;
«Φυσικά και είχα έναν προβληματισμό. Είμαι σε μια μεταβατική φάση, όπως εξάλλου όλοι μας αυτή την εποχή! Όταν αφήνεις ένα σταθερό έδαφος για να πας σε ένα άλλο, που δεν το έχεις "πατήσει" ακόμα, είσαι λίγο στον αέρα. Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια, ταυτόχρονα όμως είναι αναζωογονητικό. Μπορεί να ανακαλύψεις για τον εαυτό σου καινούρια πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα είχα χρόνο να ασχοληθώ και με την εταιρία μου, κάτι που χρειαζόταν», λέει η ίδια στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved