Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν είναι μυστικό πως μερικές ελληνικές ταινίες δεν βλέπονται»
Media

Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν είναι μυστικό πως μερικές ελληνικές ταινίες δεν βλέπονται»

Το γεγονός ότι στην ταινία «Ο θησαυρός του μακαρίτη» του 1959 τον ρόλο υποδυόταν ο μεγάλος Βασίλης Αυλωνίτης επηρέασε τον Παύλο Χαϊκάλη με κάποιον τρόπο;

«Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη ιστορία, κανείς όμως δεν μπορεί να συγκριθεί στην πραγματικότητα με εκείνον τον τεράστιο ηθοποιό, θέλω να πιστεύω πως στάθηκα με μεγάλο σεβασμό απέναντι του, όπως και σε κάθε κλασικό και αγαπημένο έργο, έδωσα όμως τελικά τη δική μου εκδοχή στον ρόλο του. Ετσι έκανα άλλωστε και με το "Φωνάζει ο κλέφτης", όπου έπαιξα τον χαρακτήρα που ερμήνευσε ανεπανάληπτα κατά τη γνώμη μου ο Ντίνος Ηλιόπουλος».

Έχετε αγωνία νια το πώς θα υποδεχτεί την ταινία το κοινό;

«Ο κόσμος σίγουρα θέλει να δει κάτι ελληνικό και, παρόλο που δεν έχω δει ακόμα ολόκληρη την ταινία αλλά μόνο το προμοντάζ, πιστεύω πως το τελικό αποτέλεσμα θα έχει πολύ γέλιο. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για ένα φιλμ το οποίο έγινε με μεγάλο κέφι και φροντίδα και όχι για ένα φιλμ που δεν βλέπεται ή αδιαφορεί», λέει στο Τηλέραμα.

Υπάρχουν για εκείνον ταινίες που δεν βλέπονται...

«Δεν είναι δα και μυστικό πως μερικές ελληνικές ταινίες δεν βλέπονται! Το παρήγορο είναι πως παλιότερα ο αριθμός τους ήταν μεγαλύτερος, ενώ εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα ο ελληνικός κινηματογράφος έχει αρχίσει να επανακτά το έδαφος που είχε χάσει από τη δεκαετία του '80 και μετά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved