Μαρία Κορινθίου: Μπαίνει στη σειρά Κάτι χωρισμένα παλικάρια και τους κάνει άνω κάτω
Media

Μαρία Κορινθίου: Μπαίνει στη σειρά Κάτι χωρισμένα παλικάρια και τους κάνει άνω κάτω

Στη σειρά «Κάτι χωρισµένα παλικάρια» θα δούμε την Μαρία Κορινθίου. Ο ρόλος της είναι αυτός της μοιραίας γυναίκας από το παρελθόν του Πέτρου.

«Η Θάλεια θέλει τον ίδιο τον Πέτρο, πάντα τον ήθελε, απλώς είχαν ζήσει ένα πολύ μεγάλο νεανικό έρωτα όπου τελείωσε άδοξα από τη δίκη της πλευρά. Αλλά όταν πια ύστερα από χρόνια τον ξανασυναντά, ξυπνάει όλο το παρελθόν που είχαν μαζί», λέει στο 7 μέρες tv.

Η πρώτη τους ιδιωτική συνάντηση καταλήγει σε φιάσκο. Πώς θα το διαχειριστεί;
“Το διαχειρίζεται πάρα πολύ ψύχραιμα, σαν να μην καταλαβαίνει τι έχει γίνει, ούτως η άλλως είναι μια σχέση που έχει υπάρξει ξανά στο παρελθόν, οπότε τον γνωρίζει καλά, δεν τον μαθαίνει τώρα»

Για να μπορέσει να έχει τον Πέτρο θε πρέπει να αντιμετωπίσει και την Κατερίνα.
"Ναι, με την Κατερίνα έχει προηγούμενα, έχει παρελθόν. Σύμφωνα με το κείμενο, όταν η Θάλεια ήταν μαζί με τον Πέτρο, η Κατερίνα πρέπει να υπήρχε κάπου στο προσκήνιο, οι δύο τους γνωρίζονται. Για απτό και η Θάλεια κάποια στιγμή του λέει: «Όταν έμαθα ότι παντρεύτηκες την Κατερίνα, δεν μπόρεσα να το αντέξω, με πόνεσε πολύ». Για αυτό και βλέπουμε και αυτή την αντίδραση, όταν οι δύο γυναίκες συναντιούνται ξανά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved