Πριν το νέο έτος… τέλος τα ριάλιτι
Media

Πριν το νέο έτος… τέλος τα ριάλιτι

Ένας μήνας έμεινε σχεδόν για την ημέρα που το Nomads του καναλιού του Αμαρουσίου θα ρίξει αυλαία, με την 21 Δεκεμβρίου να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για το μεγάλο τελικό.

Για έναν τελικό, που οι μέχρι τώρα πληροφορίες τον θέλουν να κρύβει πολλές εκπλήξεις για τις οποίες τα στελέχη του σταθμού δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους. Η ψηφοφορία του κοινού σίγουρα θα παίξει ρόλο, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πώς θα συμβάλει στη διαδικασία.

Στην αντίπερα όχθη, εκείνη του ΣΚΑΪ, τα στελέχη δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς όχι μόνο για το κάστινγκ των παικτών του «Survivor 2», που θα βγει στον αέρα στα τέλη Ιανουαρίου του 2018, αλλά και για τους δύο μεγάλους τελικούς των «Ελλάδα έχεις Tαλέντο» και «The Voice».

Η μεγάλη επιτυχία του δεύτερου κύκλου του μουσικού τάλεντ σόου οδήγησε τα στελέχη του ΣΚΑ1 στην απόφαση να το «τραβήξουν» όσο περισσότερο μπορούν. Οπως όλα δείχνουν, το πρότζεκτ θα ολοκληρώσει την πορεία του τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, κρατώντας παράλληλα συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο στους τηλεθεατές.

Ενα από τα αμφιλεγόμενα πρότζεκτ της χρονιάς κατάφερε να ξεκινήσει με χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και να εξελιχθεί σε έναν από τους κερδισμένους της πρώτης σεζόν. Το ριάλιτι μόδας με την Ευαγγελία Αραβανή που κατάφερε να γίνει Νο 1 θέμα συζήτησης θα ρίξει τίτλους τέλους, επίσης, μετά τις 15 Δεκεμβρίου, δημιουργώντας ένα κενό 2,5 ωρών στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ
Πηγή: Tv Kous Kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved