Άνδρη Θεοδότου: «Κάτι από το παρελθόν έρχεται και συνταράσσει τους Σοφοκλέους συθέμελα»
Media

Άνδρη Θεοδότου: «Κάτι από το παρελθόν έρχεται και συνταράσσει τους Σοφοκλέους συθέμελα»

Η Άνδρη Θεοδότου συνέντευξή της αναφέρθηκε σε όσα θα δούμε στη σειρά «Έλα στη θέση μου» στα νέα επεισόδια.

Η Σύλβια πότε μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Φαίης;

Το μαθαίνει τυχαία, όπως έμαθε και για την εγκυμοσύνη της Έλλης, αλλά δεν της κάνουν εντύπωση πια οι εξελίξεις γύρω της. Απλώς παθαίνει τα εγκεφαλικά της για ένα δευτερόλεπτο και μετά το συνηθίζει.

Θα προσπαθήσει να μάθει αν είναι παιδί του Δαμιανού;

Εννοείται! Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά. Και την Έλλη βοήθησε, δίνοντας της το σπίτι στην Κύπρο, οπότε και το θέμα με την εγκυμοσύνη της Φαίης δεν θα το αφήσει έτσι.

Η Έλλη επιστρέφει;

Αυτό δεν το ξέρω ακόμα. Όμως, όταν φεύγει ένας χαρακτήρας, δεν φεύγει οριστικά. Επειδή το σίριαλ είχε ξεκινήσει ως πιλότος από το εξωτερικό, αλλά προσαρμόστηκε στα δεδομένα της Ελλάδας, οι εξελίξεις πηγαίνουν σύμφωνα με το τι αρέσει στον κόσμο.

Ποιες άλλες εξελίξεις θα δούμε;

Κάτι από το παρελθόν έρχεται και συνταράσσει τους Σοφοκλέους συθέμελα. Δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω, αλλά είναι κάτι πολύ μεγάλο που αφορά την οικογένεια. Άλλωστε, πρέπει αυτή η αυτοκρατορία της Γερμανίας κάποια στιγμή να λήξει, έτσι δεν είναι; Η οικογένεια Σοφοκλέους είναι σαν μια μικρή Ελλάδα όπως οι Έλληνες, έτσι και οι Σοφοκλέους δεν θα το βάλουν κάτω.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved