Ορφέας Αυγουστίδης: Τέλος το Κόκκινο νυφικό στον Alpha – Πώς το σχολιάζει ηθοποιός;
Media

Ορφέας Αυγουστίδης: Τέλος το Κόκκινο νυφικό στον Alpha – Πώς το σχολιάζει ηθοποιός;

Ο Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της σειράς «Κόκκινο νυφικό» όπου συμμετείχε.

Συμμετείχες στο Κόκκινο νυφικό του ALPHA, το οποίο ολοκληρώνει τον κύκλο του στο δέκατο επεισόδιο. Θα ήθελα ένα σχόλιο επ' αυτού.

Κοίτα, η σειρά ήταν για δέκα επεισόδια. Ήξερα ότι γράφουμε για τόσα, με το ενδεχόμενο αυτά να γίνουν είκοσι. Απλώς δεν έγιναν.

Πού το αποδίδεις;

Δεν τσουλάνε τα εβδομαδιαία πλέον. Ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει καθημερινά πράγματα. Επιπλέον έπαιξε ρόλο η ώρα που μεταδιδόταν η σειρά από το κανάλι. Ε, τώρα 23.00, βράδυ Πέμπτης, έπειτα από τρεις κωμωδίες πας και βάζεις ακόμη μία κωμωδία. Ήταν ένα κακό timing. Συμβαίνουν αυτά.

Πιστεύεις ότι ο ALPHA στο πνεύμα του παλιού MEGA έχει αρχίσει να χτίζει μια δική του κουλτούρα πάνω στο θέμα τηλεοπτική σειρά;

Δεν το νομίζω. Για να δημιουργηθεί αυτή η κουλτούρα θέλει στήριξη, χρήματα και όρεξη από τον κόσμο. Ο κόσμος δεν είναι για να βλέπει ελληνικές σειρές. Θέλει να βλέπει Peaky Blinders , StrangerThings , Survivor και The Voice . Υπάρχουν, βέβαια, καθημερινές σειρές που πηγαίνουν πολύ καλά. Ναι, άντε καμιά καθημερινή να προσελκύσει κάποιους. Είναι λίγοι οι νέοι που θα γυρίσουν σπίτι μια συγκεκριμένη ώρα για να παρακολουθήσουν μια σειρά. Αυτοί που υπάρχουν διαχρονικά είναι όσοι βρίσκονται στο σπίτι και παράλληλα κάνουν δουλειές υπό τους ήχους κάποιου καθημερινού ή ενός τηλεπαιχνιδιού

Ή ενός ριάλιτι.

Ναι. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που παρακολουθούν για τρεις ώρες μαζικά αυτό το υβριδικό μοντέλο ριάλιτι Survivor με Παιχνίδια χωρίς Σύνορα . Δεν είναι τόσο στην κουλτούρα μας να παρακολουθήσουμε με συνέπεια μια εβδομαδιαία ελληνική σειρά πια.

Πηγή:tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved