Δήμητρα Ματσούκα: «Θέλω πολύ να κάνω ξανά κάτι στην τηλεόραση»
Media

Δήμητρα Ματσούκα: «Θέλω πολύ να κάνω ξανά κάτι στην τηλεόραση»

Η Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξή της εξήγησε γιατί δεν θα πήγαινε σε κριτική επιτροπή talent show, γιατί δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις και αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση με κάποια σειρά.

Θα αναλάμβανες ρόλο κριτή σε talent show;

Όχι. Μου φαίνονται και κάπως βαρετά τα talent shows, μεταξύ μας. Σπανίζουν οι συνεντεύξεις σου, τόσο στην τηλεόραση όσο και γενικότερα.

Γιατί;

Είναι θέμα αισθητικής. Κι όσον αφορά την προσωπική μου έκθεση θέλω να είμαι ακριβοθώρητη αλλά και σε σχέση με το υλικό που υπάρχει εκεί έξω.

Έχεις μια εκρηκτική σχέση με τον Τύπο. Σε τηλεοπτικές και όχι μόνο συνεντεύξεις σε νιώθω σε θέση άμυνας, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ούτε υποψία επίθεσης. Ισχύει;

Δεν ισχύει. Απλώς προσπαθώ να διαχωρίσω τη θέση μου, όταν αυτό απαιτείται. Άλλωστε, επιλέγω παραδοσιακά συγκεκριμένες εκπομπές που ξέρω ότι, ακόμα και να ειπωθεί κάτι που δεν θέλω να σχολιάσω, γίνεται με ευγένεια και για λόγους ανωτέρας βίας . Ωστόσο, δεν θυμάμαι ποτέ εαυτόν σε άμυνα ας πούμε με την Ελένη Μενεγάκη, γιατί η ίδια επιλέγει έναν υπέροχο τρόπο να παίρνει συνεντεύξεις. Παρόλο που κάνει μια ψυχαγωγική εκπομπή σε ιδιωτικό κανάλι, δεν με έχει καν ρωτήσει για την προσωπική μου ζωή ποτέ, ακόμα και σε περιόδους που, ατυχώς για μένα, όλοι ασχολούνταν με αυτή. Ούτε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θυμάμαι να έχω ερωτηθεί για κάτι προσωπικό. Να, λοιπόν, που η ερώτησή σου δεν ισχύει. Όχι πάντα τουλάχιστον κι ευτυχώς..

Πάμε στο κεφάλαιο τηλεόραση . Αν έρθει κάτι δυνατό, θα επιστρέψεις ή έχει τελειώσει για σένα ;

Θέλω πολύ! Η τηλεόραση είναι συντροφιά για ένα σωρό μοναχικούς ανθρώπους ή για ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για άλλον τρόπο διασκέδασης.

Πηγή:realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved