Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Είναι τρυφερό να σου μιλάνε για τη δουλειά σου»

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Είναι τρυφερό να σου μιλάνε για τη δουλειά σου»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησε για το «Σόι» τον ρόλο της, τον Ζουζουνέλ και φυσικά την πεθερά της.

Πείτε μας μερικά πράγματα για τη... Ζουζουνέλ

«Είναι ένας ρόλος που πολύ έχω αγαπήσει τέσσερα χρόνια τώρα, καθώς έχει μπόλικο... ζουμί και ωραία «πατήματα». Έχω συνδεθεί ιδιαίτερα με την Αντωνία, την οποία έχουμε δει και σε πολλές πτυχές της προσωπικότητας της: φοβισμένη, ζηλιάρα, διεκδικητική, στεναχωρημένη...»

Τα πάντα, εν ολίγοις, εκτός από επανασταική ως προς την πεθερά της.

«Το ίδιο, ξέρετε, μου λένε και όσοι με συναντούν: «Τι θα γίνει, βρε Αντωνία; Δεν θα πατήσεις ποτέ πόδι;». Δεν ξέρω όμως τι σχεδιάζουν σε ό,τι αφορά το σενάριο οι υπεύθυνοι. Σίγουρα θα είχε κάποια στιγμή πολύ ενδιαφέρον το να δούμε τη Ζουζουνέλ να ξεπερνά τα όρια της, να χτυπά κόκκινο και εν τέλει να επαναστατεί ενάντια στην πεθερά της. Έχει όμως πολλή πλάκα, γιατί ειλικρινά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο στενή σχέση αγάπης έχουμε στην πραγματικότητα με τη Μίρκα...»

Σας έχει ενοχλήσει ποτέ που σας σταματούν στον δρόμο και σας μιλούν για την Αντωνία;

«Δεν έχω ενοχληθεί ποτέ! Αντιθέτως, το βρίσκω πολύ λογικό και πολύ γλυκό τόσα χρόνια τώρα να έχει ταυτιστεί το κοινό με κάποιους ήρωες της σειράς και να συμπάσχει. Είναι τόσο τρυφερό να σου μιλούν για τη δουλειά σου και να εισπράττεις όλη αυτή την αγάπη. Για μένα είναι κινητήρια δύναμη!» εξήγησε στο Τηλέραμα.