Σοκαριστική αποκάλυψη από tv persona: «Μου εύχονταν θάνατο σχεδόν σε καθημερινή βάση»
Media

Σοκαριστική αποκάλυψη από tv persona: «Μου εύχονταν θάνατο σχεδόν σε καθημερινή βάση»

Σοκάρει η αποκάλυψη γνωστής tv persona για τις... κατάρες που έφαγε τον πρώτο καιρό της καριέρας της ως κωμικός και stand up comedian. 

Ο λόγος για την Χρύσα Κατσαρίνη η οποία αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Τα κακεντρεχή σχόλια σε στεναχωρούν;

Όταν έχεις κάνει τη θητεία σου στο Youtube, μαθαίνεις να μη σε επηρεάζουν. Όταν ξεκίνησα τα βίντεο το 2012, κάτω στα σχόλια μου εύχονταν θάνατο σχεδόν σε καθημερινή βάση. Άσε τι έχουν πει για τη μανούλα μου... Ευτυχώς, τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε (έχω βελτιωθεί και εγώ). Μετά από καιρό απέκτησα το δικό μου κοινό. Τώρα πια απολαμβάνω να διαβάζω τα σχόλια.

Χρειάζεται, πάντως, αυτοπεποίθηση για να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο. Εσύ έχεις ανασφάλειες;

Νομίζω πως είμαι ολόκληρη μια ανασφάλεια! Είμαι βαθιά ανασφαλής άνθρωπος. Όμως, από τις ανασφάλειές μου πηγάζουν τα περισσότερα κείμενά μου. Έχω μάθει να τις αποδέχομαι. Αυτοπεποίθηση θα έλεγα πως έχω κυρίως όταν βρίσκομαι πάνω στη σκηνή. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχεις αυτοπεποίθηση για να ασχοληθείς με το stand up. Ενας από τους αγαπημένους μου κωμικούς, ο Mitch Hedberg, ήταν τρομερά αμήχανος πάνω στη σκηνή. Ηταν ένα από τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν αξιολάτρευτο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved