Τελευταίο knockout απόψε- Αύριο το πρώτο live του The Voice
Media

Τελευταίο knockout απόψε- Αύριο το πρώτο live του The Voice

Ξεκινούν αύριο τα lives και το κοινό αποφασίζει ποιος περνά στην επόμενη φάση. 

Τελευταία ευκαιρία για μια θέση στα lives του «The Voice of Greece» απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 21.00.

Οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς προσπαθούν να επιλέξουν τους καλύτερους για να πάνε ισχυροί στα lives που θα προβληθούν αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη στις 21.00.

Οκτώ παίκτες από τη σημερινή μάχη των Κnockouts θα πάρουν το εισιτήριο για τα Cross Battles με επιλογή των coaches και παράλληλα θα δούμε και τρία κλεψίματα.

Έτσι θα συμπληρωθούν οι 32 διαγωνιζόμενοι που θα δοκιμαστούν στα Cross Battles την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ζωντανά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, από το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου.
Την Τετάρτη θα δούμε τους 16 πρώτους διαγωνιζόμενους που εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ. Ενώ την Πέμπτη θα δούμε τους υπόλοιπους 16 τραγουδιστές.
Δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες θα διαγωνιστούν μέσα στο ρινγκ του The Voice, ερμηνεύοντας διαφορετικό τραγούδι, για

να κερδίσουν μια θέση στον ημιτελικό.
Συνολικά θα παρακολουθήσουμε 8 ζευγάρια στο live της Τετάρτης και 8 ζευγάρια στο live της Πέμπτης.
Κάθε coach θα δώσει μάχη στα Cross Battles με 8 παίκτες στην ομάδα του. Η κόντρα στο ρινγκ θα είναι σκληρή και για τους coaches, αφού και οι τέσσερις θέλουν να δουν τους παίκτες της ομάδας τους στον τελικό.

Η Λάουρα Νάργες, από το Social Μedia Room με το κέφι και τη ζωντάνια της, θα έχει έναν interactive ρόλο με τους τηλεθεατές. Θα μεταφέρει τον παλμό από τα social media, θα διαβάζει τα tweets των τηλεθεατών και θα υποδέχεται τους νικητές που θα μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους.

Για πρώτη φορά, μόνο το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει τους νικητές των cross battles.
Οικοδεσπότης όπως πάντα ο μοναδικός Γιώργος Καπουτζίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved