Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Δείτε με ποιον θα συνεργαστεί ο Γρηγόρης
Media

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Δείτε με ποιον θα συνεργαστεί ο Γρηγόρης

Ξανά μαζί σε εκπομπή;

Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νίκος Μουτσινάς θα είναι αυτοί που θα παρουσιάσουν το νέο σόου του ΑΝΤ1 «Sunday Live».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με το που θα επιστρέψει ο Γρηγόρης από τις Φιλιππίνες -στις 23 Δεκεμβρίου-, ο ΑΝΤ1 έχει έτοιμη πρόταση στους δύο άντρες... Προσδοκία τους είναι αμφότεροι να θελήσουν να συμπράξουν στο σόου, γιατί κερδισμένος θα βγει ο τηλεθεατής. Από την άλλη μεριά, δεδομένου ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεκινήσει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μια παρόμοια εκπομπή με το «Τhe 2night show», είναι μάλλον απίθανο ο Γρηγόρης να δεχτεί να προβάλλονται στον σταθμό δύο πανομοιότυπα talk shows.

Για την ιστορία, οι δυο τους συνεργάστηκαν στον «Ομορφο κόσμο το πρωί» του Mega τη σεζόν 2007-2008 και στην παρέα τους είχαν και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο Γρηγόρης είχε καταφέρει να «χτίσει» από το 2003 μια δυνατή πρωινή εκπομπή στο κανάλι της Μεσογείων, η οποία με τον ίδιο στο τιμόνι έμεινε στον αέρα έως το 2009.

Η συνύπαρξή του με τον Μουτσινά μία σεζόν πριν ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες, καθώς ταίριαξε η... τρέλα τους! Ποιος δεν θυμάται τις τηλεφωνικές φάρσες που έκαναν στο κοινό; Παρ’ όλα αυτά δεν έλειπαν και οι μεταξύ τους κόντρες και διαμάχες, που συντέλεσαν τελικά στο να μη συνεχίσουν μαζί και στην τελευταία σεζόν του «Ομορφου κόσμου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved