Nomads: Απόψε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας για τους 8 νομάδες - Όλες οι εξελίξεις
Media

Nomads: Απόψε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας για τους 8 νομάδες - Όλες οι εξελίξεις

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας για τους 8 νομάδες

Ο νικητής παίρνει την ασυλία, ενώ οι δύο τελευταίοι θα είναι οι 2 πρώτοι υποψήφιοι μονομάχοι. Στη συνέχεια και οι 8 νομάδες θα ψηφίσουν για τον 3ο υποψήφιο μονομάχο!

ü ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ:

Στο σημερινό παιχνίδι για την ατομική ασυλία θα πρέπει οι παίκτες να τρέξουν μέσα στη θάλασσα, να περάσουν κάτω από το δίχτυ και να φτάσουν στην εξέδρα που βρίσκεται μέσα στο νερό. Αφού σκαρφαλώσουν επάνω, θα πρέπει να πάρουν το πρώτο σωσίβιο και να το μεταφέρουν στο σημείο από όπου ξεκίνησαν. Θα πρέπει να επαναλάβουν την ίδια διαδρομή μέχρι να φέρουν συνολικά τρία σωσίβια.

Αφού μαζέψουν όλα τα σωσίβια, τότε θα πρέπει να τα ρίξουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να τα περάσουν μέσα στους κορμούς που θα βρίσκονται μπροστά τους. Εκείνος που θα καταφέρει να βάλει πρώτος και τα τρία σωσίβια θα είναι ο νικητής του γύρου.

Στους επόμενους γύρους θα προστεθούν και νέοι στόχοι.
Επίσης, δεν θα μαζέψουν όλα τα σωσίβια μαζί, αλλά κάθε φορά που μαζεύουν ένα σωσίβιο, θα πρέπει να το περάσουν στο στόχο, και αφού περάσει να συνεχίσουν για το επόμενο σωσίβιο. Οι παίκτες θα παίξουν σε 4 ζευγάρια.

Οι 4 ηττημένοι θα παίξουν ακόμη ένα γύρο και οι δύο παίκτες που θα χάσουν θα γίνουν ο 1ος και ο 2ος υποψήφιος μονομάχος.

Οι 4 νικητές θα παίξουν σε 1 ημιτελικό και οι δυο νικητές που θα προκύψουν θα παίξουν στον τελικό. Αυτός που θα κερδίσει θα πάρει την ατομική ασυλία και θα γλυτώσει από την αυριανή μονομαχία.

  • Στην αρχή του επεισοδίου, θα παρακολουθήσουμε το karaoke party που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να γιορτάσουν οι παίκτες, την τελευταία τους ημέρα στη βίλα. Στη συνέχεια ο Γρηγόρης τους ανακοινώνει ότι μπορούν να διεκδικήσουν το ποσό των 10.000 -από τα 50.000 που αποφάσισαν ομόφωνα να αποσπάσουν από το έπαθλο των 150.000-. Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί αγώνισμα στη βίλα αμέσως μετά το πάρτι. Οι παίκτες, ενώ θα είναι ξαπλωμένοι στις ξαπλώστρες, θα προσπαθήσουν να κρατήσουν όσο μπορούν περισσότερο μια καρύδα στο ένα τους χέρι. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα κρατήσει για περισσότερη ώρα την καρύδα στο χέρι του/ της, θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved