Στην υγειά μας, ρε παιδιά: Ρεβεγιόν με γλέντι και εκπλήξεις
Media

Στην υγειά μας, ρε παιδιά: Ρεβεγιόν με γλέντι και εκπλήξεις

Ζεϊμπέκικο από Βασάλο, ευχές και κάλαντα στο μενού του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Μπορεί να μην έχουν φτάσει ακόμη οι παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όμως η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», στον ΣΚΑΪ, φόρεσε ήδη τα γιορτινά της, πραγματοποιώντας τα πρώτα γυρίσματα για τα επεισόδια που θα δούμε στη μικρή οθόνη τις χρονιάρες μέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του Σπύρου Παπαδόπουλου γυρίστηκε το βράδυ της Τρίτης και θα προβληθεί εκτάκτως την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου. Το εν λόγω γύρισμα κράτησε μέχρι τις 04.00 και είχε πολλές εκπλήξεις. Το συγκρότημα MΕΛΙSSES, η Τάμτα, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα και ο νικητής του «Rising Star» είναι οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος σε αυτό. Οσο για τους λαμπερούς καλεσμένους του Σπύρου Παπαδόπουλου οι οποίοι του τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ήταν οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη, Αθηνά Οικονομάκου, Ρένος Ρώτας, αλλά και οι δημοφιλείς πρώην παίκτες του «Survivor», ο μεγάλος νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κ.ά.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που θα δούμε στις οθόνες μας την παραμονή των Χριστουγέννων είναι το λεβέντικο ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασάλος, το «καυτό» τσιφτετέλι της Βαλαβάνη, που ξεσήκωσε τους πάντες, και βέβαια η παρουσία του Ντάνου, που «τρελαίνει» τα μηχανάκια της Nielsen σε κάθε τηλεοπτική εμφάνισή του!

«Όλα τα λεφτά» ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Χρήστο Μάστορα, οι οποίοι τραγούδησαν το κομμάτι «Αναπάντητες κλήσεις παντού» κι έγινε χαμός στο στούντιο.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το γύρισμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» να λέει λιγάκι πρόωρα την ευχή «ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος», με τους δύο βασικούς καλεσμένους του, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τους οποίους ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ θα υποδεχτεί το 2018.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved