Σπύρος Λάμπρου: «Είµαι εναντίον του star system. ∆εν µε εντυπωσιάζει»
Media

Σπύρος Λάμπρου: «Είµαι εναντίον του star system. ∆εν µε εντυπωσιάζει»

Πόσο εμπιστεύεται ο κόσμος την ενημέρωση και πόσο ο Σπύρος Λάμπρου εμπιστεύεται το... star system; Ο δημοσιογράφος απαντά σε όλα... 

Θα πήγαινες καλεσµένος στην εκποµπή «Late night»;

∆εν την έχω παρακολουθήσει. ∆εν ξέρω αν θα πήγαινα καλεσµένος. Θα πήγαινα αν είχα να πω κάτι. ∆εν νοµίζω πως στην προκειµένη φάση έχω κάτι φοβερό να δηλώσω. Επίσης, στην εκποµπή αυτή καλούνται διαφορετικού είδους καλεσµένοι. ∆εν έχω κάτι προσωπικό µε τον άνθρωπο. Απλώς το θεώρησα λιγάκι αγενές. ∆ιανύουµε µια πολύ δύσκολη επταετία, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις δουλειές. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι δηµοσιογράφοι άνεργοι. ∆εν µπορώ να διανοηθώ ότι βγαίνει κάποιος ελαφρά τη καρδία και σου λέει στον αέρα ότι δεν θα φτάσεις ούτε τον έναν µήνα. ∆εν δουλεύω µόνο εγώ στην εκποµπή, αλλά και πόσοι άλλοι άνθρωποι.

Ο κόσµος εµπιστεύεται την ενηµέρωση;

Ο κόσµος εµπιστεύεται µόνο την ενηµέρωση! Σε όλα τα πράγµατα ο κόσµος θέλει µια είδηση. Αλλος πιο ελαφριά και άλλος πιο βαριά. Είναι λογικό το κοινό να θέλει να µαθαίνει. Πέρασε η εποχή που ο κόσµος ενδιαφερόταν µόνο πού διασκέδασε ο ένας και τι φόρεµα φόρεσε η τάδε. Περνάµε µια πολύ δύσκολη περίοδο. Οι Σταχτοπούτες έχουν εξαφανιστεί και η άµαξα έγινε ξανά κολοκύθα...

Τα ριάλιτι επιβιώνουν, ωστόσο…

Ετσι είναι. Κάπως πρέπει να περάσεις λίγο καλά. ∆εν χρειάζεται να δαιµονοποιούµε κανένα πρόγραµµα. Η αλήθεια είναι ότι δεν µπορώ να παρακολουθήσω πολλές ώρες κάποιο ριάλιτι. Προτιµώ να περάσω χρόνο µε τα παιδιά µου, που τα βλέπω πολύ λίγο.

Η καριέρα θέλει θυσίες. Θεωρείς ότι έχεις κάνει τις δικές σου;

Για εµένα δεν είναι η καριέρα, είναι η δουλειά µου. Ο µισθός µου. Είµαι εναντίον του star system. ∆εν µε εντυπωσιάζει. ∆εν θαµπώνοµαι από τη λαµπερή βραδιά µε τα νοικιασµένα ρούχα, που θα πας να τραβήξεις τρεις φωτογραφίες, θα πεις πόσο υπέροχα περνάµε και µετά θα πρέπει να τα επιστρέψεις όλα. Ο,τι θέλω θα το πω µπροστά από την πλάτη κάποιου.

Στο «Alpha ρεπορτάζ» πέτυχες αυτό που είχες οραµατιστεί;

Βεβαίως. Επιθυµούσαµε να µεταφέρουµε τις εικόνες που συµβαίνουν έξω, µέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Γι’ αυτό πιστεύω πως σε ένα µεγάλο ποσοστό τα έχουµε καταφέρει.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved