Ντίνα Νικολάου: «Μπήκα τυχαία στην τηλεόραση»
Media

Ντίνα Νικολάου: «Μπήκα τυχαία στην τηλεόραση»

Η Ντίνα Νικολάου μιλάει για την εμπειρία της στον χώρο της τηλεόρασης και τις συνεργασίες της.

Υπάρχει κάποια τηλεοπτική σας συνεργασία που να σας άφησε κάποια πικρία;

«Όχι. Είμαι πολύ προσεκτική στις συνεργασίες μου... Και στον ΣΚΑΙ συνεργαστήκαμε 4 χρόνια και αποχώρησα, γιατί θεώρησα ότι όσα ήθελα να δώσω στο «Ένα τραπέζι Ελλάδα» τα έδωσα. Ήταν πολύ καλή η συνεργασία μου με το κανάλι. Άλλωστε έχω χορηγούς και εταιρεία παραγωγής που με προστατεύουν αλλά και την ποιότητα που θέλω»

Ποια είναι η τηλεοπτική στιγμή που όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα θα θυμάστε;

«Την πρώτη μου μέρα στον ΑΝΤ1. Μπήκα τυχαία στην τηλεόραση. Είχα πάει να δείξω ένα βιβλίο μου, όταν με πήραν τηλέφωνο από τον ΑΝΤ1 και μου πρότειναν να κάνω ένα δοκιμαστικό.. Εγώ ζούσα στο Παρίσι τότε. Έκανα το δοκιμαστικό και έπειτα από ενάμιση μήνα μου είπαν ότι με επέλεξαν για τον «Πρωινό καφέ». Ρώτησα ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις μου γιατί έμενα Παρίσι και μου είπαν ότι θα είναι για δύο μέρες... Φυσικά σε ένα καθημερινό πρόγραμμα δεν γίνεται αυτό. Την πρώτη μέρα ήταν πολύ περίεργο και τότε με βοήθησε πάρα πολύ η Ελεονώρα Μελέτη που μου φέρθηκε πολύ όμορφα και έχω ιδιαίτερα καλές αναμνήσεις»

Πώς νιώθετε που ο κόσμος σας αναγνωρίζει στον δρόμο;

«Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με θεωρεί δικό του άνθρωπο. Είναι όμορφο συναίσθημα και με κάνει να ξεχνάω την κούραση... Είμαι στα σπίτια τους τόσα χρόνια και αυτή είναι η ανταμοιβή»

Τι άλλο ετοιμάζετε αυτό το διάστημα;

«Ετοιμάζω μία δεύτερη εκπομπή για τη γαλλική τηλεόραση έχω κάνει στο παρελθόν άλλη μία και είμαι σε συζητήσεις γι’ αυτό το κόνσεπτ. Έχω επίσης βγάλει τη δική μου σειρά προϊόντων και συνεχίζω τα μαθήματα μαγειρικής στο Yoleni’s» εξήγησε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved