Ο Αντύπας «Στην φωλιά των Κου Κου»
Media

Ο Αντύπας «Στην φωλιά των Κου Κου»

Η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» αποχαιρετά την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου το 2017 και προετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2018 αισιόδοξα, με χιούμορ, κέφι, γέλιο, τραγούδι!

Καλεσμένος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, ο Αντύπας! Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής όλων των ηλικιών, μιλάει για τους σταθμούς της ζωής και της καριέρας του και ξεσηκώνει, τραγουδώντας ζωντανά με την ορχήστρα του όλες τις μεγάλες επιτυχίες που τον ανέδειξαν, την «Φωλιά των Κου Κου»!

Με αφορμή το τέλος της χρονιάς, η εκπομπή δίνει τα δικά της βραβεία, τα «Κου Κου Βραβεία» στις πιο Κου Κου δηλώσεις, συνεντεύξεις, στιγμές, του 2017!

Αναλόγια, απονεμητές, υποψηφιότητες και νικητές, είναι όλα έτοιμα για τα «Κου Κου Βραβεία» της χρονιάς για τον Ά ανδρικό ρόλο, τις προσωπικότητες αλλά και τις καλλιτεχνικές πρωτοπορίες, που ξεχώρισαν το 2017!

Ο Νάσος Καρακώστας, το πρωτοεμφανιζόμενο ταλέντο… της χρονιάς, που έγινε viral στο youtube, ερμηνεύει ζωντανά τα τραγούδια, που τον ανέδειξαν και παραλαμβάνει το δικό του βραβείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved