Το tweet που έκανε τον Λιάγκα να δακρύσει
Media

Το tweet που έκανε τον Λιάγκα να δακρύσει

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα, την αποκατάσταση της σχέσης τους και αποκάλυψε ποιο tweet έκανε τον παρουσιαστή να δακρύσει. 

Στο Late Night είναι ξανά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Και το απολαμβάνει. Όμως όταν του έγινε η πρόταση δεν πέταξε από τη χαρά του: «Δεν μου άρεσε η πρόταση στην αρχή για δυο λόγους. Γιατί έχουμε και οι δυο εξελιχθεί, γινόμαστε πιο σκληροί όσο μεγαλώνουμε και δεν ήξερα πως θα ήταν με τον Γιώργο και δεύτερον γιατί είχε πάει τόσο καλά το «Πρωινό» που φοβούμουν να μην τεθεί σε σύγκριση» εξήγησε στο Secret.

Η σχέση τους για μια περίοδο «πάγωσε» όμως τώρα είναι ξανά κολλητοί. Τα βρήκαν πολύ πριν συνεργασθούν και αυτό τους βοηθάει πολύ. Το ότι μιλάνε με τα μάτια: «Ακόμα και όταν δεν μιλούσαμε έλεγα πως είχαμε την απόλυτη αντρική χημεία που δύσκολα φαίνεται στην τηλεόραση. Η ανασφάλεια που είχα για το Late Night, χάθηκε από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε με τον Γιώργο. Αν δεν τα είχαμε βρει δεν υπήρχε περίπτωση να συνεργαστούμε. Και με την Μαίρη Συνατσάκη είμαστε φίλοι όμως η συνεργασία δεν πήγε καλά, δεν βγήκε η χημεία στον αέρα. Με τον Γιώργο είμαστε η συνέχεια του άλλου. Κάνουμε και παρέα με εμπιστεύεται είμαι το δεξί του χέρι».

Στην εκπομπή ο Γιώργος Λιαγκας διαβάζει και «τουίτ», αρκετά από τα οποία είναι …υβριστικά. Στεναχωριέται;

«Ο Γιώργος ξέρει τι λέει. Ξέρει ότι προκαλεί και ξέρει και πως πολύ τον παραδέχονται γι αυτό. Όμως ναι, ένα τουίτ που του έγραφε να πεθάνει τον έκανε να δακρύσει. Ενώ ήταν στον αέρα είχε φόρτιση που δεν μπορούσε να προβλέψει».

Ποια η σχέση του με την Φαίη Σκορδά σήμερα;

«Δεν μπορείς να τα έχεις καλά και με τους δυο. Εγώ επέλεξα τον Γιώργο γιατί από την αρχή αυτός ήταν ο φίλος μου που κάναμε παρέα. Σέβομαι την Φαίη και την αγαπώ. Φυσικά μιλάμε, τη βλέπω στο στούντιο, μιλάμε για το ραδιόφωνο, όταν με ακούει μου στέλνει μηνύματα…»

Θα έλεγε ναι σε μια νέα συνεργασία μαζί της;

«Ευχαριστώ και την Φαίη και τον Γιώργο για όσα μου έδωσαν στο «Πρωινό» αλλά έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό και δεν θα ξαναγύριζα με τον ίδιο ρόλο»

Αν του γινόταν πρόταση για άλλη εκπομπή με τη Φαίη; Όπως για ένα σόου;

«Ναι θα συνεργαζόμουν με τη Φαίη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved