Δέκα χρόνια «Ελληνοφρένεια»- Τι έχει αλλάξει;
Media

Δέκα χρόνια «Ελληνοφρένεια»- Τι έχει αλλάξει;

Η «Ελληνοφρένεια» κλείνει φέτος δέκα χρόνια τηλεοπτικής πορείας. Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης εξηγεί τι έχει αλλάξει με την παρόδο των χρόνων. 

Η τηλεοπτική εκδοχή της «Ελληνοφρένειας» συμπληρώνει την πρώτη της δεκαετία. Εχει αλλάξει στην πάροδο των χρόνων;

«Προφανώς και έχει αλλάξει. Έχουν αλλάξει οι χρόνοι. Έχουν αλλάξει ακόμη και οι πάροδοι. Η "Ελληνοφρένεια" δεν θα αλλάξει; Αυτό όμως που μένει πάντα σταθερό είναι οι θέσεις μας, η θέασή μας για τα πράγματα και η στόχευσή μας».

Τσολιάς και Μπαλούρδος διανύουν μια φάση «εμφύλιου πολέμου»;

«Ίσως. Μόνο που μιλάμε για τα δυο χέρια του ίδιου σώματος. Κυρίως του εκλογικού. Το ένα χέρι είναι του βολέματος, που κάθε τόσο το κόβουμε από τη ρίζα και θεριεύει ξανά και ξανά σαν άλλη Λερναία Ύδρα, για να ξαναψηφίσει τα ίδια - μεταμφιεσμένα κάθε φορά - λάθη. Και το άλλο είναι χέρι του ξεβολέματος που κρατάει τη λεπίδα που κόβει κάθε φορά το πρώτο».

Αν σας έλεγαν να διαλέξετε ανάμεσα στον Τσολιά και στον Μπαλούρδο ποιον θα επιλέγατε;

«Ο Μπαλούρδος είναι η προσωποποίηση της πηγής του κακού, του κακού μας εαυτού. Λίγο της αρπαχτής, λίγο αφελής, λίγο με τον έναν, λίγο με τον άλλον, λίγο διορισμένος, λίγο διπλοθεσίτης, λίγο λαμόγιο, λίγο δυσαρεστημένος... γενικώς λίγος σε κάθε περίσταση. Ο Τσολιάς είναι πιο μάτσο. Σε όλα. Ο Τσολιάς είναι αυτό που θα θέλαμε να είμαστε, αλλά ποτέ δεν το τολμήσαμε εξαιτίας ενός μπαλουρδαίικου κομματιού μέσα μας. Αυτό που διαλέγουμε, λοιπόν, είναι να εξαλείψουμε τη νοοτροπία αυτού του κομματιού» εξήγησε στο Βήμα της Κυριακής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved