Nomads: Όλα όσα θα δούμε πριν τον ημιτελικό
Media

Nomads: Όλα όσα θα δούμε πριν τον ημιτελικό

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα επάθλου.

Ο νικητής θα πάρει τα τελευταία 15.000 € από τα 50.000€ που έχουνε αποσπαστεί από τα 150.000€ του επάθλου. Επίσης, και οι 4 νομάδες θα πάνε ταξίδι στο PUERTO PRINCESA, την πρωτεύουσα του Palawan.

Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες θα παίξουν ανά ζευγάρια. Οι δυο που θα κερδίσουν θα πάνε σε έναν ακόμα αγώνα μεταξύ τους και ο νικητής αυτού του αγώνα θα κερδίσει 15.000 ευρώ.
Οι παίκτες θα φορέσουν μια ζώνη στη μέση τους, η οποία θα είναι συνδεδεμένη με ένα σχοινί. Κατά τη διαδρομή των παικτών μέσα στο στίβο θα πρέπει να ακολουθούν το σχοινί που θα τους οδηγήσει ανάμεσα στα εμπόδια.
Αρχικά, θα πρέπει να περάσουν μέσα και γύρω από την ξύλινη ρόδα ακολουθώντας την διαδρομή του σχοινιού. Μετά θα πρέπει να περάσουν την πυραμίδα και μετά το εμπόδιο με τα ξύλα. Στη συνέχεια θα πρέπει να ξετυλίξουν την μπάλα με το σχοινί, ώστε να φτάσουν στην άκρη του και να καταφέρουν να απελευθερωθούν από αυτό. Φτάνοντας στο τελευταίο εμπόδιο θα πρέπει να περιστρέψουν τα ξύλα μέχρι να ξεβιδωθούν από τις βάσεις και να απελευθερώσουν τους δίσκους. Αφού ελευθερώσουν όλους τους δίσκους, θα πρέπει να τους πετάξουν στα ειδικά κλουβιά μέχρι να βάλουν από έναν δίσκο στο κάθε κλουβί. Εκείνος που θα τα καταφέρει πρώτος θα είναι ο νικητής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved