Alpha: Νέα χρονιά, νέες ώρες στις πετυχημένες σειρές του καναλιού
Media

Alpha: Νέα χρονιά, νέες ώρες στις πετυχημένες σειρές του καναλιού

Ο ALPHA, νικητής στην τηλεθέαση του prime time για το 2017, μπαίνει στη νέα χρονιά στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά.

Με αλλαγές ημέρας και ώρας για αγαπημένες εκπομπές, που ανανεώνουν τις συνήθειές μας και φέρνουν μία ώρα περισσότερο «ΤΑΤΟΥΑΖ», μία ώρα περισσότερο prime time!

Από Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, το «ΤΑΤΟΥΑΖ», η πιο δυνατή τηλεοπτική συνήθεια της χρονιάς, επιστρέφει σε νέα ώρα με νέα διπλά επεισόδια. Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στις 21:50 είναι η ώρα του «ΤΑΤΟΥΑΖ», το σίριαλ που δεν το βλέπεις αλλά το ζεις.

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι μετακομίζουν. «ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ», η σειρά που κέρδισε το γέλιο μας, θα μεταδίδεται πλέον κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. Γιατί από τους συγγενείς σου δεν γλιτώνεις ποτέ!

Νέο ραντεβού και για το σίριαλ που από το 2013 μέχρι σήμερα αποτελεί διαχρονική τηλεοπτική αξία και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Στο «ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ», κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή τα ζευγάρια συντονίζονται στις 21:00.

Το γέλιο μπαίνει σε σειρά. Οι κωμικές καταστάσεις, η συντροφικότητα, οι παρέες είναι εδώ. Αλλά και το πάθος, η ένταση, η περιπέτεια. Κάθε συναίσθημα στη σωστή του ώρα, στον ALPHA της καινούργιας χρονιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved