Πιρς Μόργκαν: Αποκάλυψε πως σώθηκε από τον καρκίνο χάρη σε ένα e-mail που έλαβε
Media

Πιρς Μόργκαν: Αποκάλυψε πως σώθηκε από τον καρκίνο χάρη σε ένα e-mail που έλαβε

Μπορεί ν΄ακούγεται περίεργο, αλλά ο παρουσιαστής σώθηκε από τον καρκίνο χάρη σε μια τηλεθεάτρια που του έστειλε ένα e-mail.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το e-mail έγραφε: «Πιρς, υπό τον κίνδυνο να ακούγομαι υπερβολική, παρακολουθώ το πρόγραμμά σου και είδα ένα σημάδι στο στήθος σου. Το έχεις ελέγξει;» και τότε εκείνος αποφάσισε να επισκεφθεί έναν από τους κορυφαίους δερματολόγους. «Αν καθυστερούσα περισσότερο, με πληροφόρησε ο γιατρός, θα μπορούσε να είχε γίνει καρκίνος. Δώστε ένα χρυσό βραβείο σε αυτή την κυρία» είπε σε συνέντευξη του ο παρουσιαστής του «Good Morning Britain».

Η Νούταλ έκανε σχετική ανάρτηση μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εξηγήσει τι συνέβη, γράφοντας: «Έπαιρνε συνέντευξη από έναν serial killer και τον παρακολουθούσα – το πουκάμισό του ήταν ανοιχτό στο λαιμό και το μάτι μου έπεσε εκεί. Πάγωσαν την οθόνη και κοίταξα προσεκτικά. Πραγματικά με ενοχλούσε κι έτσι του έστειλα e-mail καθώς σκέφτηκα πως η γρήγορη αντίδραση προς τη σωστή κατεύθυνση δεν θα βλάψει».

Τέλος, η Νούταλ ίδρυσε το Melanoma UK το 2007, με σκοπό την υποστήριξη των ασθενών που είχαν διαγνωσθεί με θανατηφόρο καρκίνο του δέρματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved