Media

Ανατρεπτικές εξελίξεις στο «Τατουάζ»

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «To τατουάζ».

Ο Αλέξανδρος τσακώνεται έντονα με τον Παύλο για την πρωτοβουλία του να δει τη Μαργκώ. Την ίδια στιγμή, ο έρωτας του Τόνυ και της Τατιάνας φουντώνει, ενώ και η Άννα δεν μπορεί να κρύβει άλλο τα συναισθήματα της και παραδέχεται στον Αλεξ ότι τον αγαπάει αλλά δεν τον εμπιστεύεται. Την ίδια έλλειψη εμπιστοσύνης νιώθει και η Νικόλ για τον Ιωσήφ μετά τα τελευταία γεγονότα με τη Νίνα και παίρνει την απόφαση να τον διώξει από το σπίτι τους.

Συγχρόνως, η Αμαλία θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο. Την επόμενη μέρα, μάλιστα, η γυναίκα εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Όλοι είναι αναστατωμένοι απ' την περίεργη απουσία της Αμαλίας, βάζοντας στο μυαλό τους χιλιάδες άσχημες σκέψεις, ενώ η Βέρα, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον του Θεοχάρη για τη γυναίκα του, καταρρακώνεται. Πίσω στην χώρια του γιου του που είναι μακριά από την Άννα και συμφιλιώνεται μαζί του, ενώ ψάχνει να βρει τρόπους για να τους φέρει πάλι κοντά.

Η Τατιάνα περνάει όμορφες στιγμές με τον Τόνυ ως τη στιγμή που αντιλαμβάνεται έναν άντρα να τους παρακολουθεί. Παράλληλα, η Νικόλ παίρνει πρωτοβουλία και, πιστεύοντας πως ο Τόνυ αξίζει να είναι με τη φίλη της, εν αγνοία της Άννας απαντά στο κινητό της λέγοντας στον Αλέξανδρο ότι έχει εντολή από εκείνη να μην την ενοχλήσει ξανά! Εν τω μεταξύ η Εύα, ενοχλημένη από την απόρριψη του Αλέξανδρου, ορκίζεται να τον εκδικηθεί. Η Αμαλία επιστρέφει μόνη στο σπίτι της και θυμάται ολοένα και περισσότερα πράγματα για το παρελθόν της, που της προκαλούν τρόμο, ενώ η Βέρα οριστικοποιεί το ταξίδι της στην Ελλάδα αποφασίζοντας να μείνει για έξι μήνες τουλάχιστον. Για τον Θεοχάρη η μία συμφορά διαδέχεται την άλλη.

Πάνω που ο Τόνυ με την Τατιάνα βρίσκουν Αίγινα, ο τους ρυθμούς τους, κάτι γίνεται και το ζευγάρι έρχεται σε μεγάλη ρήξη, με αποτέλεσμα η αστυνομικός να τους ζητήσει να μην ξαναβρεθούν ποτέ. Η Άννα δείχνει ότι αρχίζει να πιστεύει τον Αλέξανδρο, γεγονός που αναπτερώνει τις ελπίδες του πως θα γίνουν ξανά ζευγάρι. Ταυτόχρονα, η Τατιάνα λέει στον Τόνυ πως αυτό που έγινε μεταξύ τους πρέπει να τελειώσει, εκείνος όμως αρνείται να το δεχτεί. Παρά τις αντιρρήσεις της Τατιάνας, η Βέρα έχει δρομολογήσει πλέον τον χωρισμό της με τον Θεοχάρη, ενώ αντίθετα η Αμαλία δείχνει να προσκολλάται όλο και περισσότερο πάνω του.

Η Άννα και ο Αλέξανδρος δεν αντιστέκονται πια σε όσα νιώθουν και ζουν ξανά τον ερωτά τους ενώ αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους λέγοντας πια μόνο αλήθειες. Εν τω μεταξύ, μια κακοποιημένη κοπέλα, που καταφεύγει στο νοσοκομείο, δίνει στην Τατιάνα να καταλάβει πως το κύκλωμα σωματεμπορίας, που πίστευε πως εξάρθρωσε, ζει και βασιλεύει. Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος καταστρώνει ένα σχέδιο για να αποκαλύψει ποιοι τον εκβιάζουν με την κόρη του, ενώ μια νέα απειλή «ανατέλλει» για τον Αλέξανδρο και την Άννα, στο πρόσωπο της Εύας η οποία διψά για εκδίκηση γιατί ο νεαρός την απέρριψε για μια άλλη γυναίκα.

Πηγή: Mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved