Τηλεπαρουσιάστρια βρήκε τραγικό θάνατο από τον εν διαστάσει σύζυγο της
Media

Τηλεπαρουσιάστρια βρήκε τραγικό θάνατο από τον εν διαστάσει σύζυγο της

Απίστευτο! Την σκότωσε έπειτα από έντονο καβγά που είχαν για την κηδεμονία του γιου τους.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της την σκότωσε μπροστά στα μάτια του 9χρονου γιου τους.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή και σκόρπισε την θλίψη στους συγγενείς και τους συναδέλφους της. Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην πόλη Κρασνοντάρ, όπου η άτυχη δημοσιογράφος ζούσε και εργαζόταν σε τηλεοπτικό σταθμό.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν δυο χρόνια, αλλά δεν είχε βγει το διαζύγιο. Αυτός, ήταν και ο λόγος που ο Ανατόλι Λεόντικοφ την επισκεπτόταν όποτε ήθελε για να είναι κοντά στον γιο του. Την τελευταία φορά που πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, έσπασε το τζάμι και όταν εκείνη τον είδε άρχισε ένας καβγάς με τραγικό τέλος για εκείνη. Στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τον γιο τους Ντίτρι, τον οποίο στην συνέχεια άφησε σε συγγενείς και εξαφαντίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο πρώην επικεφαλής των οικοδόμων παραδόθηκε στην αστυνομία όταν η είδηση έγινε γνωστή.

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν τον δράστη να σκότωσε με τσεκούρι την 29χρονη τηλεπαρουσιάστρια Ζάνα Βέμπερ, αλλά πολύ καλός φίλος της υποστηρίζει ότι ο Ανατόλι Λεόντικοφ ήταν στο παρελθόν αστυνομικός και είχε άδεια για αεροβόλο όπλο, κάτι που επιβεβαίωσε και η αστυνομία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved