Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς Έλα στη θέση μου

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς Έλα στη θέση μου

Για τις εξελίξεις της σειράς Έλα στη θέση μου αλλά και για τον ρόλο του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Παρά τα όσα του έχει κάνει, φαίνεται ότι τον αγαπάει πραγματικά. Το καταλαβαίνει αυτό ο Βλάσης;
«Οχι, δεν το καταλαβαίνει. Δεν υπάρχει κάτι για να τον πείσει. Το αντίθετο συμβαίνει μάλιστα. Ενώ του λέει συνεχώς ότι τον αγαπάει, επειδή έχει περάσει τόσο πολλά από αυτήν τη γυναίκα, δεν πείθεται. Ακόμα και στην καλή της πρόθεση, ψάχνει να βρει πού βρίσκεται η παγίδα. Πάντα τρέφει αισθήματα για τη Φαίη και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ασχολείται ακόμα μαζί της. Σε άλλες περιπτώσεις, αν μια γυναίκα είχε φερθεί τόσο χάλια σε έναν άνθρωπο, δεν θα είχε ασχοληθεί ποτέ ξανά με αυτήν. Δεν θα ήθελε να ξέρει την ύπαρξη της. Τώρα με την εγκυμοσύνη πώς αντιδρά; Θα ήθελε κατά βάθος να είναι εκείνος ο πατέρας του παιδιού της; Από τη μία θα ήθελε και από την άλλη όχι. θα ήθελε, γιατί το είχε καημό. Πέρσι όταν έμαθα ότι μπορεί να είναι έγκυος, ήταν ξετρελαμένος με την ιδέα»

Ναι, είδαμε ότι ήθελε πολύ ένα μωρό!
«Τώρα πια, όμως, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ο Βλάσης νομίζει ότι μπορεί να απαλλαχθεί εντελώς από τη Φαίη αν δεν είναι έγκυος από εκείνον και να μην τον συνδέει τίποτα μαζί της»

Ξέρουμε ότι η Φαίη πρόκειται να φύγει μακριά από όλους, δεδομένης της εγκυμοσύνης της Αθηνάς Οικονομάκου. Πώς αντιδρά με αυτή την εξέλιξη ο Βλάσης;

«Δεν μπορώ να σας το πω!»

Η φυγή αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να φτιάξει τις σχέσεις του με τον Δαμιανό;
«Πιθανότατα ναι, αλλά παρόλα αυτά πάντα θα υπάρχει μία κόντρα. Ο Βλάσης δεν ξεχνάει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από τις παγίδες που είχαν στηθεί ήταν όταν η Φαίη είχε σχέση με τον Δαμιανό κρυφά, πίσω από την πλάτη του. Με τον Αχιλλέα θα καταφέρουν να γίνουν ξανά σαν αδέλφια θα προσπαθήσουν. Τώρα, αν θα τα καταφέρουν, δεν ξέρουμε ακόμα. Πάντως θα το προσπαθήσουν για να δημιουργηθεί «η ισχύς εν τη ενώσει» γιατί αλλιώς δεν γίνεται να αντεπεξέλθουν. Ζουν δύσκολες καταστάσεις που χρειάζονται ομαδικότητα»

Η Αιμιλία και ο Λεωνίδας θα παίξουν ρόλο στη συμφιλίωση;
«Όχι τόσο πολύ όσο οι ίδιοι οι ήρωες, ο Αχιλλέας και ο Βλάσης»

Θα δούμε νέα γυναίκα στη ζωή του Βλάση;
«Νομίζω ότι σεναριακά είναι αναπόφευκτη εξέλιξη! Από κει και πέρα, αν είναι σαν τη Φαίη, καλύτερα... να λείπει»

Η Φαίη ήταν η μεγάλη του αγάπη. Θα ήθελες να καταλήξουν στο τέλος μαζί;
«Θα έπρεπε να συμβούν πάρα πολλά πράγματα για να μπορέσει να πειστεί ο Βλάσης ότι είναι η γυναίκα της ζωής του και ότι θα είναι με αυτήν. Ποτέ μη λες ποτέ όμως, δεν ξέρεις τι γίνεται. Σίγουρα τη Φαίη την ερωτεύτηκε και την αγάπησε πάρα πολύ», λέει ο ηθοποιός στο Mytv.