Το δημόσιο «Ευχαριστώ» στη Μάρα Ζαχαρέα από την…
Media

Το δημόσιο «Ευχαριστώ» στη Μάρα Ζαχαρέα από την…

Η Μάρα Ζαχαρέα βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης.

Γνωρίζει, ότι ο επαγγελματισμός και το ταλέντο πρέπει να επιβραβεύονται και έτσι πήρε την απόφαση ν’ αξιοποιήσει μια ρεπόρτερ του Star στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η Μάρα Ζαχαρέα έχει αναλάβει την γενική διεύθυνση ειδήσεων και στα πλαίσια των αλλαγών που θέλει να κάνει, αποφάσισε η Κατερίνα Παναγοπούλου να μπει μπροστά από τις κάμερες να κάτσει το τιμόνι του δελτίου ειδήσεων.

Η δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να την ευχαριστήσει δημόσια με μια ανάρτηση της στο facebook: «Σε λίγο θα είμαστε πάλι εκτάκτως μαζί στο κεντρικό δελτίο του STAR και με την ευκαιρία θέλω να μιλήσω επί προσωπικού ενώ ξέρετε ότι δεν το συνηθίζω- Επειδή στον χώρο μας είναι πολύ σπάνιο να δίνονται απλόχερα ευκαιρίες (γενικότερα -αλλά και ειδικότερα) στους νέους, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την νέα διευθύντρια ενημέρωσης του καναλιού, Μάρα Ζαχαρέα, για την ευκαιρία που μου έδωσε χωρίς ποτέ να της το ζητήσω, χωρίς ποτέ να έχουμε κάποια ιδιαίτερη προσωπική σχέση ή φιλία. Και θέλω να πω ευχαριστώ, όχι μόνο για την ευκαιρία, αλλά και διότι ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα της διαδικασίας, φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια κάθε στιγμή, ακόμα και ανήμερα των Χριστουγέννων! Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστέψτε, με εάν τις έλεγα, κανείς δε θα μπορούσε να πιστέψει ότι ένας άνθρωπος (-και κυρίως μία γυναίκα που τόσο έχουν στοχοποιηθεί οι γυναίκες σε αυτόν τον χώρο-) μπορεί να είναι τόσο ανώτερος, τόσο μεγαλόκαρδος, τόσο ακομπλεξάριστος, τόσο γλυκός και να δείχνει τόσο ενδιαφέρον για έναν νεότερο συνάδελφο. Με τρώει το χέρι μου να γράψω λεπτομέρειες για να καταλάβετε τι εννοώ, αλλά θα αρκεστώ μόνο να πω.. ευχαριστώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved