Γιώργος Μητσικώστας: «Η σάτιρα στην Ελλάδα πληρώνεται ή τιμωρείται»
Media

Γιώργος Μητσικώστας: «Η σάτιρα στην Ελλάδα πληρώνεται ή τιμωρείται»

Ο Γιώργος Μητσικώστας έχει την πρόθεση να καυτηριάσει όλους και όλα με το καθημερινό 15λεπτο που θα του δίνει η ΕΡΤ1, από τις 15 Ιανουαρίου ή τις 21 Ιανουαρίου -ακόμη δεν έχει μπει στον προγραμματισμό-, με τίτλο «Mhtsi Show».

«Διάβασα στο ίντερνετ δύο σχόλια φανατικών τηλεθεατών μου και ειλικρινά συγκινήθηκα. Και στα δύο γέλασα πάρα πολύ! Το ένα έλεγε “Επιτέλους, λευτεριά στον Μητσικώστα”, καθώς με είχαν φιμώσει για τα καλά εδώ και τρία χρόνια. Πάντως, τελευταία στο τηλεοπτικό τοπίο είδαμε κρούσματα... ψαλιδίσματος και σε άλλους συναδέλφους που σάρωναν στην τηλεθέαση. Τι να κάνουμε; Η σάτιρα στην Ελλάδα πληρώνεται ή τιμωρείται» τονίζει ο σατιρικός δημιουργός στην espresso και συμπληρώνει:

«Ο δεύτερος τηλεθεατής μου, στο YouTube, έγραψε ως σχόλιο “ένα τελάρο να βάλετε στον Μητσικώστα και μισή περούκα θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος”. Η δύναμή μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η αγάπη του κόσμου. Αν τα κανάλια καταλάβουν πόσο αγαπάει ο Ελληνας τη σάτιρα, θα δουν ξανά υψηλά νούμερα τηλεθέασης στα προγράμματά τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved